Milyen vastag volt a méhnyálkahártyátok a terhesség elején?
Figyelt kérdés
Ciklus 34. napján vagyok,a nyálkahártya 12 mm,a doki szerint ebből bármi lehet.
Szerintetek?
2013. jún. 25. 17:30
1/9 anonim válasza:
Nekem már ilyet nem mértek, mert mikor lementem először az orvoshoz egy 7 mm-es embriót láttak, és akkor voltam 6 hetes és 1 napos.
De nyilván, ha az orvos azt mondta Neked, bármi lehet, mi nem fogunk vele ellenkezni: minden bizonnyal ígéretes, hogy ilyen vastagságú a méhnyálkahártya. Netán már késnie kéne?
2/9 A kérdező kommentje:
34. Napon vagyok
2013. jún. 25. 18:57
3/9 A kérdező kommentje:
N keveslem.Anno a fiamnál kb ilyenkor 25 mm volt.
2013. jún. 25. 18:58
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem még 2mm-es a petezsák, 14mm a méhnyálkahártya. A dokim szerint ez megfelelő, a leletre is azt írta, hogy "vaskos". Kb 4-5 hetekre tippelt a méretek szerint, mert a ciklusom elég kusza volt... Gratulálok!!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk kell e gratulálni...Azért köszi!
Neked boldog babavárást!
2013. jún. 26. 08:23
6/9 anonim válasza:
9 mm, de a multkor pont itt olvastam olyat, hogy valaki 5 mm-es nyalkahartyaval lett terhes.
7/9 A kérdező kommentje:
A teszt még mindig negatív,szerintem nem sikerült.
2013. jún. 29. 20:50
8/9 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megjött...
2013. júl. 2. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!