PCOS lányok, szörösödés nálatok hogy alakult?
Ha felmegy a hő akkor a pete megrepedt, szóval neked mindenképpen megrepedt mert akkor cysta lenne, és neked az nincsen mivel 40 értéked van progeszteronban.
az nem mindegy hogy amikor megreped abban az órában reped e meg mikor kellene neki.
nekem clotit irtak, volt peteérésem is , mert nézték ultrahangal, és a doki mondta hogy na 24. orán belűl meg kell repednie. nem repedt meg csak 2 napra későb, és már akkor ugyan megrepedt de mivel késn már el volt öregedve a petesejt és megtermékenyülni sem tudott.
1 dokim nem értett semihe!!!!!!!!4 2. dokim nagyon jó ő meddőségi szak ember!!!nem kezelt nem mondott semmit mig minden vizsgálat meg sem volt 3 vérvétel, spermavizsgálat, rákszűrés ,ás átjárhatósági műtét. ennek meg kell lenie ahhoz hogy mondhasson egy orvos valamit, bármivel is kapcsolatban. neked megvolt minden vizsgálat?mióta probálkoztok?
Hát most aztán megijesztettél rendesen! Na mindegy, még nem próbálkozunk azért olyan régóta, ez a 9. hónap volt (ma jött meg). Ebben a 9 hónapban mondjuk volt egy gyulladásom, amit 4 hónap alatt tudtunk kikezelni, majd még lúgos maradtam a kliontól, ezért annak a rendbetétele is 1 hónap volt. Tudom, ha nagyon akart volna, akkor összejött volna ez idő alatt is a baba, de egy kicsit erre is fogom a sikertelenséget. Szerinted ez számított valamit?
23. napi hormonvizsgálatom volt, rákszűrés (itt derült ki a gyulladás), görbét vezettem, UH-n néztek egyszer, eddig ennyi volt. Most egy pár hónapot várni szeretnék még, aztán ha nem jön össze a baba január-februárig, akkor tényleg komolyabban venni a kivizsgálást mindkettőnk részéről.
Ti mióta próbálkoztok? Mióta vagy ennél az orvosnál? Más problémátok nincs, "csak" a magas tesztoszteron, vagy PCOS vagy tutira?
_a domi szerint pcos. de első dokim azt mondta nem az!!!!!!!
nem tudom.....És mi 3 éve proválkozunk, azt javaslom, neked hgy az hogyha megcsináltatsz pár vizsgálatot azzal nem veszítessz semit. csak ha vársz még és akkor mész dokihoz mire már fáj, ez a baba ügy na akkor nehéz lessz látni a sok terhes nőt akik veled együtt várakoznak a váróban. én 3 hónapja vagyok az új dokimnál. már más bajom nincsen csak határ értékű prolaktinom, és ezáltal nincs peteérésem.
Köszi a tanácsokat és a felvilágosítást erről az egészről :) Még türelmes leszek egy darabig, hátha összejön, mivel igazából minden hormonom jó (kivéve amiről szó volt), pé-em, ovum is van, ezért én még reménykedek, hogy nem kell több kivizsgálás. Inkább megpróbálok fogyni valamennyit, arra amúgy is szükségem lenne, hátha ez segít majd :)
Neked azt kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a baba, és legyetek nagyon boldogok! Ha van kedved, később még írd meg, hogy mi van veled, ehhez a kérdéshez, majd vissza-vissza nézek ;)
nagyon szivesen, szivesen segitek másban is, mert sjanos már régóta benne vagyoka témában.
neked is kivánom, a legjobbakat, sok babát.
irok privit,majd emailra irom meg mi lett velem, mert ezt elfogom felejteni,hogy melyik kérdés volt ez.
okés, nyugodtan írj, várom!
Ha van kedved beszélgetni amúgy is, akkor hamarabb is írhatsz, mint hogy "nagy" fejlemények lennének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!