Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS lányok, szörösödés...

PCOS lányok, szörösödés nálatok hogy alakult?

Figyelt kérdés
nekem szörösebb a kezem a hasam a lábam, és 2 szál fekete ször lett az államon is. és kaptam gyógyszert ezért nemjött a baba. ez miatt. a tesztoszteron szint 2.7 szóval határon van.
2009. okt. 13. 20:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt elfelejtettem, hogy ha nem repedne meg, akkor is felmenne a hő ennyire?
2009. okt. 19. 19:01
 22/28 A kérdező kommentje:

Ha felmegy a hő akkor a pete megrepedt, szóval neked mindenképpen megrepedt mert akkor cysta lenne, és neked az nincsen mivel 40 értéked van progeszteronban.

az nem mindegy hogy amikor megreped abban az órában reped e meg mikor kellene neki.

nekem clotit irtak, volt peteérésem is , mert nézték ultrahangal, és a doki mondta hogy na 24. orán belűl meg kell repednie. nem repedt meg csak 2 napra későb, és már akkor ugyan megrepedt de mivel késn már el volt öregedve a petesejt és megtermékenyülni sem tudott.

1 dokim nem értett semihe!!!!!!!!4 2. dokim nagyon jó ő meddőségi szak ember!!!nem kezelt nem mondott semmit mig minden vizsgálat meg sem volt 3 vérvétel, spermavizsgálat, rákszűrés ,ás átjárhatósági műtét. ennek meg kell lenie ahhoz hogy mondhasson egy orvos valamit, bármivel is kapcsolatban. neked megvolt minden vizsgálat?mióta probálkoztok?

2009. okt. 19. 20:08
 23/28 anonim ***** válasza:

Hát most aztán megijesztettél rendesen! Na mindegy, még nem próbálkozunk azért olyan régóta, ez a 9. hónap volt (ma jött meg). Ebben a 9 hónapban mondjuk volt egy gyulladásom, amit 4 hónap alatt tudtunk kikezelni, majd még lúgos maradtam a kliontól, ezért annak a rendbetétele is 1 hónap volt. Tudom, ha nagyon akart volna, akkor összejött volna ez idő alatt is a baba, de egy kicsit erre is fogom a sikertelenséget. Szerinted ez számított valamit?

23. napi hormonvizsgálatom volt, rákszűrés (itt derült ki a gyulladás), görbét vezettem, UH-n néztek egyszer, eddig ennyi volt. Most egy pár hónapot várni szeretnék még, aztán ha nem jön össze a baba január-februárig, akkor tényleg komolyabban venni a kivizsgálást mindkettőnk részéről.

Ti mióta próbálkoztok? Mióta vagy ennél az orvosnál? Más problémátok nincs, "csak" a magas tesztoszteron, vagy PCOS vagy tutira?

2009. okt. 20. 13:11
 24/28 A kérdező kommentje:

_a domi szerint pcos. de első dokim azt mondta nem az!!!!!!!

nem tudom.....És mi 3 éve proválkozunk, azt javaslom, neked hgy az hogyha megcsináltatsz pár vizsgálatot azzal nem veszítessz semit. csak ha vársz még és akkor mész dokihoz mire már fáj, ez a baba ügy na akkor nehéz lessz látni a sok terhes nőt akik veled együtt várakoznak a váróban. én 3 hónapja vagyok az új dokimnál. már más bajom nincsen csak határ értékű prolaktinom, és ezáltal nincs peteérésem.

2009. okt. 21. 00:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Köszi a tanácsokat és a felvilágosítást erről az egészről :) Még türelmes leszek egy darabig, hátha összejön, mivel igazából minden hormonom jó (kivéve amiről szó volt), pé-em, ovum is van, ezért én még reménykedek, hogy nem kell több kivizsgálás. Inkább megpróbálok fogyni valamennyit, arra amúgy is szükségem lenne, hátha ez segít majd :)

Neked azt kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a baba, és legyetek nagyon boldogok! Ha van kedved, később még írd meg, hogy mi van veled, ehhez a kérdéshez, majd vissza-vissza nézek ;)

2009. okt. 21. 19:22
 26/28 A kérdező kommentje:

nagyon szivesen, szivesen segitek másban is, mert sjanos már régóta benne vagyoka témában.

neked is kivánom, a legjobbakat, sok babát.

irok privit,majd emailra irom meg mi lett velem, mert ezt elfogom felejteni,hogy melyik kérdés volt ez.

2009. okt. 21. 21:50
 27/28 anonim ***** válasza:

okés, nyugodtan írj, várom!

Ha van kedved beszélgetni amúgy is, akkor hamarabb is írhatsz, mint hogy "nagy" fejlemények lennének :)

2009. okt. 21. 22:34
 28/28 A kérdező kommentje:
:) irtam
2009. okt. 22. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!