Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS lányok, szörösödés...

PCOS lányok, szörösödés nálatok hogy alakult?

Figyelt kérdés
nekem szörösebb a kezem a hasam a lábam, és 2 szál fekete ször lett az államon is. és kaptam gyógyszert ezért nemjött a baba. ez miatt. a tesztoszteron szint 2.7 szóval határon van.
2009. okt. 13. 20:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagy hasamon van szőr, de nem férfias vonalon, hanem az egész pihés. Messziről nem látszik, közelről elég jól sajnos. Egyéb részeken szerencsére semmi nincs.
2009. okt. 13. 21:41
 2/28 A kérdező kommentje:

Neked sikerült a baba ?mert azt irtad nagy hasadon.

nekem sem látszik egyálétalán mesziről de közelről igen

2009. okt. 13. 21:50
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagy hasam egyelőre a hájtól van, de már benne van a baba. :) Csütörtökön leszek 9 hetes.
2009. okt. 13. 22:11
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is az államon van 2-3 erősebb szőrszál és a tokámon több, amikre nagyon oda kell figyelnem, mert hihetetlen hosszúra meg tudnak nőni. Ugye elég nehezen észrevehető helyen vannak (a tokámon), így me is tudok róluk feledkezni, csak mikor valahogy mégis előkandikál az egyik, akkor kapcsolok. Egyébként nem vastagok "csak" sötétebbek.

2009. okt. 14. 08:05
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, neked mit írt fel az orvos? Hétfőn megyek a leletekkel a dokimhoz és sajna nekem is 2,9 a tesztoszteron.
2009. okt. 14. 08:43
 6/28 A kérdező kommentje:
prednisolont irt fel, mert ez okozza a meddőséget.
2009. okt. 14. 10:08
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van pár(2-3) fekete szál a hasamon és az államon, valamint a lábamon nem fekete, de látszik és csúnya. Nem vagyok PCOS. De olyan is simán lehet, h valaki PCOS és nem szőrösödik.
2009. okt. 14. 12:09
 8/28 A kérdező kommentje:
Igen lehet de sajna nekem is van fekte szlak a mellebimbóm körül is.
2009. okt. 14. 13:06
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem van rengeteg az államon, a hasamon, a mellbimbóm körül is...fekete. amikor elmentem endokrinológushoz egyszer csináltak vérvétel vizsgálatot meg nőgyógyászati uh-on is voltam, pajzsmirigy vizsgálaton is, de mindenre azt mondták, hogy a határon belül van..aztán elmentem egy másik endokrinológushoz, és ő kinevetett, mert épp nem látszottak a szőreim, mivel nem járkálok úgy az utcán, hogy hagyom sűrűn nőni, még az orvos miatt sem. Azt mondta, hogy nézzem meg az ő férfi karját, na vannak olyanok, akikek olyan a mellkasuk nő létükre, akkor én mit akarok ott...el is ment a kedvem az egésztől. azóta nem mentem újra orvoshoz, pedig az államon is meg a mellbimbóim körül is nagyon sok van. Akkor mi a bajom?
2009. okt. 19. 01:06
 10/28 A kérdező kommentje:
neked mennyi az érték?légyszi ird meg. nekem 2.3 . másik napon 2.7 határ rétk tavaly ennek a fele volt.nekem is van mellbimbóm körül, és a hasamon az államon van 4 szélkb, és ami zavar de nagyon a fenekemen sajnos!!!!! neked a fenekeden nincsen?
2009. okt. 19. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!