Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS lányok, szörösödés...

PCOS lányok, szörösödés nálatok hogy alakult?

Figyelt kérdés
nekem szörösebb a kezem a hasam a lábam, és 2 szál fekete ször lett az államon is. és kaptam gyógyszert ezért nemjött a baba. ez miatt. a tesztoszteron szint 2.7 szóval határon van.
2009. okt. 13. 20:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van mindenhol, minden kínos helyen, kiv. a mellemen...

Undorító, én most várom a hormoneredményem, remélem kimutat valamit és kapok gyógyszert:(

2009. okt. 19. 11:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
szia, 3hete derült ki a pco,azóta szedem a metformint, nekem a hasamon, és az államon vannak szőrszálak:S
2009. okt. 19. 16:06
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy belekérdezek, ha minden igaz, én nem vagyok PCOS (a hormoneredményeim is jók, UH-n is néztek, ott sem láttak semmit), ennek ellenére nekem is nemrég megjelentek a tokámon fekete szőrszálak (kb 5 szál erre-arra, erősek is), és egyre jobban "húzódik" a hajvonalam előre, tehát a nyakamon is szőrizek. A tesztoszteron szintem 2,2 lett, határon belül, de én mégis attól tartok, hogy itt lehet valami baj. Szerintetek lehet ennek valami alapja, mármint a gyanúmnak??? Nem hiszem hogy ez a szőrösödés normális lenne, ugye?

Kedves Kérdező, neked sikerült már a baba?

2009. okt. 19. 17:12
 14/28 A kérdező kommentje:

Na kedves utolsó! nekem a 23. napi hormon eredményem 2.3

a 3. napi 2.7 lett. tehét a 2.4 az is határon belüli, a dokim mégis azt mondta hogy ez már kicsit magasnak számit, mivel az a jó, ha 0, valamennyi vagy 1, valamennyi. már 1.9 sem a legjobb!!!!!

más eredményem nekem is jó, és még cystám sincsen. mégis ha nem tud megérni a tüsző akkor pcos ganyus vagy!

sajna nem mindegyik doki mondja. nekem még nem sikerült a baba. nálad is ez lehet a gond,hogy magas a tesztoszteron. már a 2, valamennyi sem jó!

2009. okt. 19. 17:26
 15/28 A kérdező kommentje:

még annyi hogy az első dokim azt mondta nem vagyok pco!2. dokim szerint igen!!!!!!!

2.2 eredményed nem jó! ez is a probléma. van e peteérésed?mert valószinűleg ha van is ,akkor sem tud megérni teljesen mert a tesztoszteront a petefészkek termelik,és mivel sok a férfi hormon igy nem tud megérni sem.

nekem gyógyszert irtak rá, de mivel pattanást okozott nálam a bogyó abbahgytam , és el is mult a pattanás. ráadásúl olyan pattanás volt ami belső pattanás, csak piros és ki sem lehetett nyomni. már elmult mind 3. napon mikor nem szedem.

de én többet azt nem szedem, mert szteroid készitményű.

Mivel ha szteroid potólva van a női szervezetben akkor megállitja a férfi hormon túlzott termelését, de a szteroid pattanást is okoz, nálam a még a tüdőm is fájt ezért nem szedem. és csak felet szedtem eddig is!!!!

most premens et szedek mert nekem ez tavaly nagyon bevált. megtudott érni clostival a tüszőm, de ha csak clostit szedek nem érik be teljesen.

ez vény néküli a premens, és 2500ft

az a baj,hogy ha magas a férfi hormon akkor az sajna vissza már nem megy csak megy föntebb, ha megy, és ha babaát nem szeretnl ezt rendbe lehet hozni fogamzásgátlóval.Mivel a fogi gátló tól nem érik tüsző igy a férfihormon sem termelődik!és 6-8 hónapon belül vissza áll ..

2009. okt. 19. 17:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is a 23. napi hormoneredményen volt 2,2.

Peteérésem, ovum szerintem van, görbét vezetek azon is úgy tűnik, és ezen a vérvételen néztek minden hormont, a progeszteron jó volt, mutatta, hogy volt tüszőrepi.

Ennek ellenére nem sikerül összehozni a babát, és már pár hónapja ezen agyalok, hogy mivan, ha ezért???

Mutatok pár görbét, ami alapján szerintem volt pé+ovu:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezen ugyan nem sok érték van, de azok elég magasan.

Szerinted?

2009. okt. 19. 17:57
 17/28 A kérdező kommentje:

az van,hogy a 3. napi vérvételen mindig magasabb a tesztszteron mint a 23. napin. szóval 3. napi ennl magasabb.

volt peterésed a görbét alapján. de azt meg is tudod nézni. a proheszteron mennyi volt????mert ez mutatja tutira a peteérést .

ird meg megirom hogy mi van.

2009. okt. 19. 18:09
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
progeszteron 42,24 nmol/l volt
2009. okt. 19. 18:14
 19/28 A kérdező kommentje:
Akkor már tényleg van peteérésed, csak az nem bisztos,hogy meg is reped a tüsző vagy beérik e teljesen. ezt csak akkor tudja meg a doki is ha figyeli megrepedt e, de az sem mindegy ha megreped milyen időben reped mert el is tud öregedni. nekem a dokim azt mondta hogy 70 körülinek kellene lennie akkor a jó!
2009. okt. 19. 18:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát asszem akkor el kell mennem az orvosomhoz diskurálni vele :) Nekem két orvos is azt mondta, hogy ezek az értékek jók... Na mindegy, majd rákérdezek, ha kövire megyek. Olyan bonyolult ez az egész!

Köszi a segítséget, mielőbbi babásodást kívánok Neked!

2009. okt. 19. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!