Próbálkozzak még az ovuteszttel és társaival?
Figyelt kérdés
Fél éve nem jön össze a baba, pedig már mindent bevetetteünk (hőmérő, mikroszkóp, ovuteszt, 2 naponta szex, gyertyaállás, stb.). Júli elején (pé környékén) elmegyünk nyaralni a párommal, vigyem magammal a "laboratóriumot" is vagy inkább ne is foglalkozzak vele, hátha anélkül is összejön?2008. jún. 22. 18:29
1/4 anonim válasza:
Sztem nem kell a laboratorium, mert minél jobban stresszelsz rajta annál kevésbé fog összejönni. Egyébként meg az hogy fél éve próbálkoztok az még semmi. 100-ból 1 nő esik elsőre teherbe. Rengeteg dologtól függ! Csak ne görcsöljetek rajta.Az a lényeg.
2/4 anonim válasza:
Egyébként mutatott pozitívat peteérésre?
Ha igen akkor vidd és ha pozitív próbálkozz..másfél év után kaptam gyógyszert, mert nem volt peteérésem..a gyertyaállast meg hagyd meg a Béres Alexandrának, elég ha csak fekszel, ugyanis gyertyaállás közben a vér a gravitáció miatt elfolyik azokról a területekről, ahol épp szükség lenne rá.
Ha nyaralás után sincs semmi alkalmas lesz felkeresni egy dokit.
3/4 anonim válasza:
Nehogy vigyél bármit is, magatokat és kész. Sőt, ha lehet még azt se nézd hanyadika van. Mi is pontosan ezt fogjuk tenni. Sokkal könnyebben jön amire nem számít az ember.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Igen, 3 hónapig csináltam az ovutesztet, minden alkalommal pozitív volt, utána (kis késéssel bár), de felment a hő is.
Az utóbbi hónapban nem csináltam semmit, csak 2 naponta együtt voltunk, de így sem jött össze.
Sok helyről hallottam, hogy jót tesz a klímaváltozás, bízom benne, hogy mi is 2-en megyünk és 3-an jövünk haza!
2008. jún. 22. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!