Én önmagában vallom, hogy a jóstesztelés megbízhatatlan és a jóstesztként használt LH tesztek sokszor megbízhatatlan eredményt adnak, hamis reménnyel kecsegtethetnek. Én javasolnám, hogy várd ki a menses napját és akkor sima HCG-s teszttel tesztelj. Egyébként a jóstesztelést kb. 3-4 nappal előbb szokták kezdeni, de számomra nem érthető, miért kell 3-4 tesztet ellőni, ha eggyel is megoldható a dolog? (Tudom, a várakozás őrjítő, de ha baba van, az ott lesz később is. :))
És szurkolok! Mindenképpen írj majd!
Köszönöm a tényleg hasznos válaszodat és a véleményed!
Ez az első hónap,hogy jobban odafigyelek az ovulációra és tesztelek is.Mindent megtettünk a babáért és mosst nagyon izgulok,sikerült-e és gondoltam mivel maradt pár tesztem ,majd kipróbálom a jóstesztelést,de félek attól,hogy ahogyan írtad,hamis eredményt adna.Nameg a csalódástól nagyon félek!
7 nap múlva nem várom maximum.
gratulálok! :)
Megkérdezhetem, mit takart pontosan a "mindent megtettetek"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!