26ra nem várom. Ma jósteszteltem ovutesztel. Nagyon nagyon halvány 2. csík látható. De az is lehet, hogy szellemcsík. Lehet még korai volt? Mikortól érdemes jóstesztelni. Ma vagyok a 23. cn-on és kb 9dpo-on.
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 11:40
1/24 anonim válasza:
12-14.dpon érdemes egy rendes terhes tesztel.
2/24 anonim válasza:
Szia! En is 26-ra nem várom! En nem merek korábban tesztelni, ha nem jon meg, akkor vasárnap reggel fogok tesztelni 10-es tesztel!
3/24 anonim válasza:
Jóstesztből egy teszt nem teszt, legalább három egymás utáni napon (reggel) kell tesztelni, és azt kell figyelni, hogy a msodik csík erősödik-e apról napra, vagy sem.
Szóval te még nem jósteszteltél normálisan, csak ellőttél egy ovutesztet feleslegesen.
Így kellene csinálni: [link]
4/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Azt tudom,hogy jóstesztelni több napon keresztül kell.Tegnap rosszul fogalmaztam,akkor csak elkezdtem.Ma ellöttem egyet megint.Szerintem a tegnapi szellemcsíkos volt,mert ma nem volt második csík.:(Azért reménykedem még.
2010. febr. 23. 08:35
5/24 A kérdező kommentje:
2010. febr. 24. 08:54
6/24 anonim válasza:
szia!
én látok valamit...holnap is csinálj egyet és hasonlítsd össze őket, ha erősödik több napon keresztül az elvileg jó. De sokan mondják, hogy nem szabad jós-tesztelni, mert nem ad mindig valós eredményt.
Kívánom Neked a legjobbakat :D
7/24 A kérdező kommentje:
Óóó,nagyon köszönöm!Megnyugodtam hogy nem kattantam be,és van ott vmi.Tudom,hogy csak 70%,hogy bejön,de az is egy kis remény és nem élem bele magam teljesen.Mégegyszer köszi!
2010. febr. 24. 10:17
8/24 anonim válasza:
Szia! 26-ra nem várom! Ma volt egy olyan álmom, hogy terhes vagyok! Felkeltem és orommel tesztelte, de sajnos csak 1 csík volt! Remélem, hogy csak korán teszteltem és még baba lesz a dologban! Nagyon letort az egész! Nem kellett volna tesztelnem! Ne tesztelgess, lesz ami lesz!
9/24 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 26-ra nem várom. De én nem merek 26-a előtt tesztelni. Egy ismerősömnek pl. 1 héttel a nemvárt után lett csak pozi a tesztje. Addig meg úgy volt hogy tuti nincs baba mert negatív. És tessék! Nehéz türelemmel várni, de már csak 2 nap csajok! Szorítok nektek is és magamnak is! Aztán írjátok ám meg, mi lett!?!
10/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bűn ha tesztelgetek.Mert ha esetleg + lett,nem könyvelem el,hogy terhes vok.Tudom,hogy csk 70%.De reményt ad.Ha esetleg mégis megjön,akkor kicsit elkeseredem,de új hónap,új remény.A fontos,hogy apával szeretjük egymást és nem adjuk fel.
2010. febr. 24. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!