Hányadik ciklusnapon érdemes elkezdeni jóstesztelni?
Utolsó!
Igen, olvastam a tesztedről. Nekem csütörtökön lett + az ovutesztem, kíváncsiságból én is csináltam egyet hétfőn, de nekem - lett. Majd írd meg ha teszteltél hcg-re, kíváncsi vagyok sikerült-e. Szorítok.
Én is nagyon kíváncsi vagyok. Volt aki írta, hogy csak spontán nem fordul elő kétszer peteérés. Ma csináltam ovu.tesztet, de már csak egy rosszabb fajta volt itthon, ami még azt sem mutatta ki, hogy peteérésem lesz, míg ugyanakkor a Corax mindkét csíkja élénk volt. Így most sem mutatott semmit. Holnap szerintem veszek Corax-ot, bár nem tudom megérné-e erre a pár napra az 5 darabos kiszerelés. Az nálam mindig megbízható volt. Merem neked is ajánlani.
Egyébként, ha babáról van szó (reméljük igen), akkor elég korán jelzett. Szinte mikor elkezdődhetett a beágyazódás.
Én is nagyon drukkolok Neked! Mindenképpen visszajelzek, ha van valami új hír! :) Ugye te is írsz, hogy mi a helyzet?
Sziasztok!
Csak annyit fűznék hozzá, hogy totál hülyeség, hogy spontán nincs két peteérés! Kétpetéjű ikrek?!?!?! Ésmára bizonyított tény, hogy nem feltétlenül egy időben repednek a tüszők. Nekem múlt hónapban volt félidőben is,és volt egy spontán is aciklusom végén. Késett is a menszim emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!