Tapasztaltátok, hogy teherbe esés előtt elkezdtek hízni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:53
1/10 anonim válasza:
nem, mi köze a kettőnek egymáshoz?:)
2/10 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva volt. Sportolni kezdtem, így fogytam. Sógornőm ellenben valóban felszedett magára egy kicsikét, mielőtt babás lett. Bár neki maximálisan előnyére vált, hogy nőiesebb alakja lett. :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem a vitaminok miatt lehet felszedni, étvágyat csinál.
5/10 anonim válasza:
Tapasztaltad, hogy teherbe esés előtt több autó megy el az utcába?
Mi köze a két dolognak egymáshoz?
6/10 anonim válasza:
Szerintem is pontosan így kapcsolódik a kettő egymáshoz: elkezdesz előre terhesvitamint szedni, amitől farkasétvágyad lesz, tehát hízni kezdesz. Az első terhességem előtt velem is megesett. :(
7/10 anonim válasza:
Nem. Amúgy magzatvédő vitamint is szedtem elég sokáig előtte, de sem akkor, sem a terhesség alatt nem híztam a vitamintól.
8/10 anonim válasza:
Én is a vitamintól kezdtem el hizni,mármint megnövelte az étvágyamat és faltam,mint az állat.
9/10 anonim válasza:
Teherbeesés előtt nem, de utána igen:)
10/10 anonim válasza:
Igen. A gondolkodásom változott meg, ezért felszedtem jó pár kilót. Nagyon hajlamos vagyok a hízásra, ezért egész életemet önsanyargatással töltöttem, hogy tudjam tartani a normál súlyomat. Amint babát szerettünk volna, már nem sanyargattam magam, mert féltem, hogy ettől nem fog összejönni, ez meg is látszik rajtam.:) Tegnap is megkaptam: " Te egyre dagadtabb vagy". Na köszi, tök jól esett....:)Februárban sikerült a teherbeesés, de sajnos a 6. héten elvetéltem, most újra elkezdtünk próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!