Járt már úgy vki h rendszeres volt a ciklusa és elkezdte szedni a clostilbegyt-et és késett a mensije?
na! ez jó hír! :)
akkor volt tüsző is? Mekkora volt? voltak tünetei hogy megrepedt? vagy kaptál tüszőrepesztő szurit?
Nekem csak 1 hét múlva lett halvány pozitív a tesztem. Szerintem holnap reggel vagy 2 nap múlva tesztelj újat! Reggeli vizeletből volt a teszt?
Tüszőrepesztőt nem kaptam, de a tüsző elég nagy volt 26mm, bár a doki azt mondta h ez jó és rá 2napjára elmúlt a feszítő érzés. Talán akkor megrepedhetett.
Reggeliből teszteltem.
Ennyi ideig nem szokott késni, viszont semmi tünetem nincs h baba lenne a dologban:(
Na igen. ettől félek én is. Szerinted ha éreztem h feszít és egy idő után elmúlt, akkor elképzelhető h megrepedt vagy az is lehet h még ott maradt? Akkor nem kellett volna tovább fájnia?
Neked sem jött meg a ciszta miatt? Mit csinált a doki?
kaptam valami bogyót amitől megjött (nem tudom már a nevét) 1 hónap múlva a kontrollon sehol nem volt a cisztám...
Ott nem tud maradni. A tüsződ az növöget szépen és ha elérte azt a nagyságot mikor úgy dönt hogy megreped akkor megreped, ha nem akkor elkezd elöregedni (nem lesz szabályos kör alakú összeesik és cisztád lesz)
Szerintem mindenképp doki.
Nekem volt nemrég egy 30mmes cisztám, a tünete az volt hogy ugyanugy feszített, mert nem repedt meg. Szóval ha elmúlt a feszítő érzés akkor megrepedt. Hanyadik closty hónapod?
Attól is függ hány napig szedted mijen adagban, meg hogy hanyadik napon látta a 26 mmert, és most hanyadik napon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!