Clostilbegyt gyogyszerör mi a tapasztalat? Mennyi idö alatt lettettek terhesek ugy hogy megvolt a tüszötök csak nem 'durrant ki'?
Szia
Ez a gyógyszer egy lutri. Nekem használt, de sokaknak nem...
Minden orvos máskép szedeti, nem is értem /tudom miért?!
Nekem a 6. orvos szedette úgy mint most neked, hogy a ciklus 2. napjától napi két szemet 5 napig és a második hónapban terhes lettem. Azóta 4 éves a kisfiam és most várom a második babámat mindenféle gyógyszerek nélkül. :)
Drukkolok neked is!
Csinálj ovu tesztet is a ciklusod 11. napjától.. és napi 1 szex szintén a 11. naptól a 18.napig. Nekünk ezt mondta a doki receptnek még...
Köszönöm a felvilágositást :)
Ovu tesztett még nem csináltam soha igazábol nem is tudom hogy kell:/
Ugy érted a 11dik naptol hogy mikor elmulik a menszesz és azt követöen 11dik naptol 18ig ?
Remélem minél hamarabb teherbe esek mert már ez a 4dik honap sikertelenül mondjuk nm csodálom pé nélkül :(
Gratulálok a babákhoz :)
Smugy sokat olvastam h nagy részbe aki szedte ezt a gyogyszert fiut szült. Ez most a gyogyszer befolyásolja vagy csak véletlenül sikerült igy ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!