Ha tegnap volt először pozi a ovu teszt, és tegnapelőtt meg tegnap is együtt voltunk, az jó szerintetek? Kinél mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 12:59
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem ez biztató! :)
Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani,mert csak most először próbáltam ovu tesztet én is.
Jövő hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszike.Kíváncsi vagyok!Mindenképpen szólj!Te hogy csináltad az ovu tesztet?És aszerint hogy bújtatok ágyba? (Már han em vagyok indiszkrét)Sokan mondják hogy 2 naponta kell ilyenkor akciózni,de fene tudja...lehet nem árt ha ráerősítesz minden nap,nem? :D
2013. máj. 31. 16:08
3/4 anonim válasza:
Kora délutánonként végeztem el a tesztet az előírtaknak megfelelően.
Aztán aznap, hogy pozitív lett reggel és este is együtt voltunk a férjemmel.
Utána 2 naponta. :)
Majd megírom, hogy sikerült-e!
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen!Nekem tegnapelőtt és tegnap volt pozi,ma már nega.Azt olvasgattam itt,hogy az első nega napon van a tüszőrepi.Úgyhogy ma rágyúrunk. :D
Drukk neked!
2013. jún. 1. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!