Tegnapelőtt elment a babám,8 hetes voltam, tapasztalat?
Szia
Nagyon sajnálom!!!
Nekem is volt egy diónyi nagyságú véres darabka nem szeretném részletezni mi volt benne. És voltak kisebb vérdarabok stb 8 hetes voltam az orvos annyit mondott szinte teljesen kiürült a méhem de a biztonság kedvéért bevisznek a műtőbe hogy semmi ne maradjon bennem.3 hónap múlva újra terhes lettem
25 hetes kismama
Szia! Nagyon sajnálom, de örülök, hogy ilyen hamar összejött! :)
Nem akarok túl kíváncsinak és tolakodónak tűnni, de érdekelne, hogy mi volt abban a diónyi darabban (hogy számítanom kell-e valamire), illetve hogy habár ürültél, mégis kaparni kellett? Mert én nagyon reménykedek, hogy megúszom...
Köszönöm a válaszod!
Utolsó válaszoló: rettentően sajnálom, borzasztó lehetett.. :(
Én hívtam már a dokimat, ő is mondta, hogy ha nagyon erősödne a vérzés, akkor azonnal kórház, de nekem mensi erősségű. Hétfőn pedig megint hívom és mindenképp megyek kontrollra. De kedves, hogy aggódsz :)
Csak reménykedek, hogy megúszom a műtétet...
És tegnap meg tegnapelőtt voltak görcseim meg nyomásszerű fájdalmaim, de mára szerencsére elmúlt.
második vagyok...
remélem minden rendben lesz, és nem kell műtétre menned. És kívánom, hogy minél előbb sikerüljön egy egészséges bébi:-)
Orvosnál voltam pont, mikor elkezdtem vérezni, mert csak barna folyásom volt még aznap reggel, de azért elmentem. De ő nem a szülészem, hozzá fogok menni jövő héten. Mindenképp megyek, mert ilyen dolgokkal nem lehet szórakozni!
Köszönöm az aggódást, nagyon kedves vagy!
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt.
velem májusban történt, mi 10 hetesek voltunk:(
csütörtökön voltam orvosnál, másnap reggel már meg is csinálta a műtétet. Én nem véreztem. Szerintem , téged is megműtenek, az a biztos, így biztos, hogy rendesen kileszel "tisztítva"
Én áprilisra várom a babámat:):)
Remélem neked is hamar összejön a babóca.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, szerencsére bízom a dolgok jó alakulásában! És ha ehhez kell a műtét, akkor kell..
Mindenkinek nagyon boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!