Clostilbegyt gyogyszerör mi a tapasztalat? Mennyi idö alatt lettettek terhesek ugy hogy megvolt a tüszötök csak nem 'durrant ki'?
Hát akkor elmondom neked, hogy a pcos-ben szenvedő nők közel 50% kimondottan sovány vagy normál súlyú a legjobb barátnőm pl 49-50kg és keményen pcos neki is mondtak minden hülyeséget mire rájött egy hozzáértő doki.
Én a helyedben keresnék egy normálisat, mivel egy tisztességes doki eleve fel sem ír clostyt úgy, hogy elötte nem csináltatott minimum egy 3. és 21. napi hormonvérvételt mert akár komoly gondot is okozhat.
Azok amiket a pcos-nél cisztáknak nevezünk nem mások mint olyan tüszők amik nem tudtak megrepedni.
bocs, az off-ért
És az mitől lehet h van tüszőérés és ki is kidurran a tüsző, de akkor amikor már jó nagy. Több helyen azt olvastam h 20-23mm a normális. Nekem ennél jóval nagyobb.
Ez is utalhat pcos-ra vagy esetleg progi hiányra?
kb 29mm volt legutóbb. Uh-on nézték és utána pár nappal múlt el a feszítő érzés, ebből kalkuláltam a méretet.
Akkor ennek mi lehet az oka, h nem reped meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!