Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eredményeimre rá nézne valaki?...

Eredményeimre rá nézne valaki? fontos!

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg,a nödoki csak átfutotta és azt mondta jók.Nem hiszem hogy tényleg jok lennének.Ti sorstársak,tapasztalt kismamák többet tudtok mondani erröl,szerintem! Tanácsokat,segitséget elöre is köszönöm!!!

Egy endodokinak is majd valoszinü megmutatom....

3.napi vérvétel eredményeim:

ösztradiol 127.3pmol/l

tesztoszteron totál 1.29nmol/l

progesz. 2.9nmol/l

össz prolaktin 250.5mU/l

lh 3.6u/l

fsh 6.1U/l

2013. jún. 19. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha azt mondta,hogy jó akkor ne aggódj,de ha ennek ellenére aggódsz válts orvost! Nemhinném,hogy itt kéne keresned a választ ilyen kérdésekre!
2013. jún. 19. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz, az egyedüli az fsh / lh arány ami nincs meg. Annak még utána néznék, de ezeket az eredményeket mindig endo doki elemezze ki, ez jó tanács. 21. napi vérvétel volt?

Volt valami különösebb oka, hogy megnézetted? Van valami panaszod, tüneted?

2013. jún. 19. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Tsh- mennyi?
2013. jún. 19. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Most komolyan, jobban bízol hozzá nem értő anonim senkikben mint egy egyetemet végzett, praktizáló orvosban? nagyon nagyon sajnállak, de azt még jobban, hogy majd a gyerekednek is ezt tanítod (nem kell tanítani, leutánoz) és nagyon nagy baj származhat belőle. De a Te dolgod...
2013. jún. 19. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Most miért kellett lehurrogni a kérdezőt, csak feltett egy kérdést és választ várt rá, nem kiokítást. Azért valljuk be őszintén, hogy hallottunk már olyat amikor egy orvos nem jól diagnosztizálja a betegét. És gondolom, hogy a kérdező nem fog hátradőlni és sóhajtani egy nagyot, hogy na akkor jók az eredményeim, mert itt azt mondták, hanem elmegy egy endodokihoz, de addig is megkérdezi itt, hátha tud valaki valami okosat, mert azért szerintem ezen az oldalon van pár olyan nő, aki átesett hasonló vizsgálaton és ki tud indulni az ő eredményeiből. Azt a rúgást, meg hogy sajnálni fogod a gyerekét, hogy kb ilyen anyja van megint nem tudom hova tenni, mert a legtöbb nő, aki ideír mindent megtenne egy babáért és nem kéne itt egymást még ilyennel is jó mélyre rúgni.
2013. jún. 19. 19:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A jo szándékú sorstársaimtol...

A KEDVES 4es hozzázolonak a kommentje meg csak saját magát minösiti!!!Figyelj!!!Ha nem tudsz értelmesen hozzászolni akkor inkább tartsd meg a véleményed magadnak!Ennyi!

4 éve vagyunk együtt a párommal,nem védekeztünk SOHA!

Tavaly kezdtük a babatémát komolyabban venni.Ö nála minden rendbe!Mult honapban volt átjárhatoságim is.

Nem érzek semmi problémát magamon,vérzésem rendszeres, ovu tesz amikor kell pozi,hagyunk pihenöidöt s a 18-asok között! Högörbét is vezetek 5 perc,szájban,ébredéskor.

[link]

Ha még tud valaki esetleg ebböl is kinézni valami gondot,az irjon csak nyugodtan!

Tsh nem láttam a papiron,de a vérvételi beutalon viszont ott volt,lehet h nemis nézték meg? van ilyen?

Hát a nödoki igen felületesen állt a dolgaimhoz,gondolom ha kapott volna egy kis borravalót,máskép állt volna a dolgokhoz. Még megmutatom más dokinak is a papirom,csak gondoltam itt is megkérdem a véleményeket!

És türelmetlenül várom a gólyát!!!:)

2013. jún. 20. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:

A görbéd nagyon szép. Nem hiszem, hogy sok gond lenne nálad. Viszont a tsdh tényleg fontos lenne, illetve az fsh/lh arányt is meg kellene még nézni. Szeintem ne nődokihoz fordulj, hanem endo dokihoz.

Lehet, hgy csak pech, hogy még nem jött össze a baba, kitartást hozzá.

2013. jún. 20. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!