Akik Jún.26-ra vagy a körülre nem várjátok, hogy érzitek, Sikerült?
Nekem most semmi tippem.....nem érzek semmi különöset....ez tényleg akkor fog kiderülni,mikor eljön a Nem várt napja.
De nagyon jó lenne,ha sikerülne!!!!!!
Mi is par honapja probalkozunk, ovu utan nagyon fajt a mellbimbom, amugy mult honapban is es megis megjott:(
Most valami kis feher nyakot eszlelek, szedultem ma, de oszinten nem nagyon remenykedek mert mar teszteltem par negativat.....lehet, hogy a faradtsagtol van a szedules mert tele vagyok vizsgakkal.Meg nem tudom h mi okozza...
22 ere nem varom!
Én kb 27-29re nem várom,remélem nem is jön,nagyon bízok benne!
Még nem érzek semmmit,én a melleimet figyelem reggelente,hogy nőnek-e vagy fájnak-e,mert nekem soha nem szokott fájni. Tavaly sikerült,este lefeküdtem semmi tünet nélkül,reggel arra ébredtem,hogy fáj és nagyobb a mellem.Az a baba sajnos nem született meg.Szóval nekem valószínüleg ez lesz az első jel.
Szurkolok nektek is,hogy sikerüljön!
Tegnap reggel es ma reggel is pozit teszteltem:)
Es a mellbimbom meg mindig nagyon faj:-P
Drukkolok nektek is! (1 voltam)
Gratulálok első! Remélem nemsokára én is csatlakozhatok hozzád!
Második
Szia kérdező! Van már valami tüneted esetleg? 3 nap és megtudod van-e baba! :) Éreztél szurkálást ami a beágyazódást jelezhette?
Én ma vagyok a 7. napon ovu után,3 napja érzek mensi szerű görcsöket meg derékfájást jobb oldalt.Ezzel csak az a baj,hogy a múlt hónapban is éreztem valami hasonlót és megjött.2es
Fájdogál a mellbimbóm meg az egész mellem olyan feszülős és telt.
Aki régebben látott,mondta is hogy jó nagyok.
volt egy pici megjövős érzés is néha.
Hát nagyon remélem,hogy baba lesz a dologban!!!
13.dpo körül vagyok
A mell feszülés nagyon jó jel :D
Az enyém is ma mintha jobban feszülne,eddíg is éreztem kicsit,de most még jobban érzem.Úgy izgulok:)
Jaj de jó,gratulálok!!:D
Felteszed a képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!