Hogy eshetnék könnyen teherbe?
A párommal kb. fél éve próbálkozunk, kiszámoltam, hogy mikor van peteérésem, de sajnos még nem sikerült. Tudna valaki valamit javasolni?
Nagyon hálás lennék!!
Ne akarj teherbeesni, ne foglalkozz vele. Minél többet foglalkozol vele annál nehezebb.
Számtalan ismerősöm lett terhes, amikor abbahagyták a számolgatást, hőmérőzést, orvoshoz rohangálást.
Próbál le foglalni magad, ne ezen járjon az eszed. Nekünk is így sikerült.
8h kismama
Oké, akkor megpróbálok nem rágondolni!!
Nagyon szépen köszönöm!!
Akció után fenék alá párna, én még a gyertyaállást is megcsináltam.Orvos javasolta :-)
(természetesen peteéréskor)
Szurkolok!
30 hetes kismama
Igen, szoktam párnát rakni, kettőt is, de kipróbálom a gyertyát is:)
Köszönöm szépen!!!
Szia!!
Én 3 évet és 3 hónapot vártam a babára, most 5 hetes terhes vagyok. Mi mindent kipróbáltunk a gyertyázástól kezdve (amitől csak ki állt a derekam) mindent nekem nem jött be és az sem, hogy ne gondoljak rá. Tudod annak a lekönyebb mondani akinek van már gyermeke vagy már útban van. Mi a párommal voltunk vizsgálatokon mind a kettőnkkel minden rendben és még sem jött. A dokim felírta a costylbegit gyógyszert ami persze bezavart köztes vérzésem lett (én nem ajánlom senkinek), pedig sok ismerősöm ettől lett terhes. Majd ezt követően talpmaszást csinált nekem az édesanyám (júliusban) és Tádé gyertyáztunk a köldökbe (teafásat).Majd szeptember 05-én volt az utolsó menstruációm. Kívánok neked sok szerencsét és kitartást.
Nagyon szépen köszönöm, ki fogom próbálni!!!
És köszönök minden jó kívánságot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!