Már semmi remenyem igaz? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
3napja kesik, a menstruaciom teljesen szabalyos 28napos percre pontosan 28nap du. szurkalast erzek hasban es ma valami bezses-rozsaszines folyas nagyon halvanyan volt a papiron azota sincs semmi, tesztem negativ2013. jún. 16. 10:28
1/2 anonim válasza:
Ha nem jön meg még pár napig akkor azért tesztelj uja. vnak akinek akár csak a 35 nap után lesz pozitív a teszt van akinek még annál is késöbb.
2/2 anonim válasza:
Később lehetett pé-ed akkor lehet beágyazódásos vérzés. Vagy meg fog jönni és annak az előjele. Pár nap múlva tesztelj ha nem jön meg. Az eredményt meg majd írd meg. Mert én kíváncsi vagyok és drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!