Szerintetek milyen? Romed teszt. Nekem ilyet még nem mutatott. Ma jönne meg ha rendes lenne a ciklusom, de amúgy 1-2 hét múlva esedékes.
2013. jún. 16. 07:32
1/12 anonim válasza:
Bocsi, elég homályos a kép, én nem látok második csíkot. Ha élesebb lenne, esetleg. Tapasztalatom, hogy ha fehér alapra helyezed és nem kézben fogod, könnyebb élesebb képeket csinálni. Esetleg próbáld meg újra.
3/12 A kérdező kommentje:
http:// http:// kepfeltoltes.hu/view/130616/DSC_0162_www.kepfeltoltes.hu_.jpg /view/130616/DSC_0161_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2013. jún. 16. 07:53
6/12 A kérdező kommentje:
Ha sok a fehérje a vizeletemben befolyásolja? Előfordulhat hogy korán csináltam? Labor vervetel jobb lenne?
2013. jún. 16. 08:38
7/12 anonim válasza:
a sok fehérje eleve a teherbe esést befolyásolhatja, mivel gyulladásra utal - ezt kezelik?
ha terhes vagy, teszt is kimutatja, mivel a ciklusod nem szabályos ezek szerint, a legjobb, ha vársz még egy kicsit.
8/12 anonim válasza:
szia ez sajnos negatív az a másik csík nagyon a végén van és az elázási csík, szurkolok azért!
9/12 jennifer012 válasza:
Most én vagyok vak vagy téleg 3csikot látok a második képnél?
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor még előfordulhat hogy az vagyok? Mert több mint egy hete érzékeny a bimbom ami nekem soha nem volt egyszer se mensi előtt. Nekem ez új. Szagoktol hányingerem lesz, alig tok vmit enni mert emelygek. Hasam alja fájdogál, mintha megjönni. Ciit nem tom elszivni mert rosszul leszek tőle ha rá gondolok már attól is. Bimbom körül sötétedett a terület.
2013. jún. 16. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!