Peteérés (fogantatás) után hányadik napon mutatott pozitívat a terhességi teszt? És melyik márka?
Figyelt kérdés
Aki tudja, hogy mikor fogant a babája kérem írja meg hanyadik napon lett pozi a teszt. Köszönöm!2013. ápr. 12. 14:46
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor az jóval a nemvárt előtt volt, ugye? Én is a 11.-ik napon akarok. Volt valamilyen tüneted?
2013. ápr. 12. 14:54
3/13 anonim válasza:
nem, semmilyen tünetem nem volt. 3 nappal a nemvárt előtt csináltam:)
4/13 anonim válasza:
bocsi, azt már kétszer kihagytam, én ikreket várok, de ettől függetlenül sokaknak kimutatja már nagyon korán, viszont akkor érdemes tesztelned ilyenkor, ha nem keseredsz el:))
5/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok az ikrekhez. Én is nagyon örülnék, ha ikrek lennének :) Bár nem sok esély van rá, mert nincs a családban. Egy picit biztos elkeseredek, de nem bírom ki a nemvártig :)
2013. ápr. 12. 15:00
6/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes megvárni a menstruáció első napját. Ha késik, akkor már megcsinálhatod a tesztet. Nekem akkor mutatta ki az X-epil teszt, hogy kisbabát várok. Ha előbb megcsinálod, lehet, hogy még nem mutat semmit, vagy csak nagyon halványan. Akkor meg vagy elkeseredsz vagy elkezdesz találgatni. Ennek nincs értelme. Tudom hogy nehéz, mivel izgatott vagy, de célszerűbb akkor csinálni, ha már egy-két napot késik....
7/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a Corax valt be a legjobban, igaz ez dragabb, ezres korul van a dm-ben. Azert voltam vele ekegedett, mert x-epillel tesztelgettem (nem tudom mikor volt a a peteeres, de meg nem vart elott), es egyszer csak az x-epilen valami nagyon halvany csikot lattam, de ettol a bizonytalansagtol megorultem (sot a predictor early raadasul negativ volt...), ekkor ellottem a coraxot es full eros csikot adott! Es nem is tevedett, kovetkezo 5 napon, szepen lassan, de az x-epil is beerosodott. Sok sikert! ;-)
8/13 anonim válasza:
A 10es érzékenységű teszt elég hamar kimutatja, de a csalódások elkerülése miatt érdemes inkább nem várt előtt 1-2 nappal tesztelni.
Emellett, ha figyeled a hődet, akkor abból is látod, hogy van-e baba vagy nincs?!
sok sikert!!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Ha fent van a hőm az babára utal?
2013. ápr. 12. 15:14
10/13 A kérdező kommentje:
És folyton fázom, ráz a hideg
2013. ápr. 12. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!