Ugye most már elhihetem?
Neharagudjatok,csak nem bírom felfogni még most sem...délutáni pisiből a 30. ciklusnapon.Első hónapban sikerült volna?
Gratulálok!
Ez bizony igencsak pozitív :D
IGEEEN! Ez brutálerős pozitív!!!
Jó egészséget! :-))
nekünk is, 2x is elsőre sikerült valami csoda folytán...:)
Nagyon szép + tesztek, GRATULÁLOK! :)
Szerencsés vagy, hogy elsőre!
Nálunk is mindkét gyerkőc elsőre "készült"! :D
Boldog babavárást!
11 hetes kismama
Kb 1 hónap múlva menj nőgyógyászhoz, addigra már szívhang is lesz, és annál szebb dolgot hallani az elején nem lehet.
Viszont a másik, pajzsmirigy gyógyszerről konzultálj a dokival, mert azt nem tudom, hogyan s mint szedheted!
Gratulálok! Gyorsan csomagold be a tesztet, és ez lesz a Párod évfordulós meglepije :-D
Gratulálok,ez bizony bazi erős pozitív! Szerencsés vagy nagyon!
Pajzsmirigy miatt el kell menni mindenképpen,mert az adagot emelni kell kb a 9-10. terhességi hét elött,az én orvosom szerint!Állítólag az a legkritikusabb hét az ilyen pajzsmirigy problémákkal kűzdő terhes nőknél,bár azt nem mondta miért. A nőgyógyászhoz én elmennék az 5. hét felé,csak hogy lássák jó helyen van-e.De 6 hetes pár napos korban már szívhang is van,általában akkor mennek a legtöbben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!