Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye most már elhihetem?

Ugye most már elhihetem?

Figyelt kérdés

[link]

Neharagudjatok,csak nem bírom felfogni még most sem...délutáni pisiből a 30. ciklusnapon.Első hónapban sikerült volna?

2013. jún. 15. 12:49
 1/9 Kerria ***** válasza:

Gratulálok!

Ez bizony igencsak pozitív :D

2013. jún. 15. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok boldog baba várást.
2013. jún. 15. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:

IGEEEN! Ez brutálerős pozitív!!!

Jó egészséget! :-))

nekünk is, 2x is elsőre sikerült valami csoda folytán...:)

2013. jún. 15. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szép + tesztek, GRATULÁLOK! :)

Szerencsés vagy, hogy elsőre!

Nálunk is mindkét gyerkőc elsőre "készült"! :D

Boldog babavárást!

11 hetes kismama

2013. jún. 15. 13:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Jajjj már egy órája csak pityergek...ma van a völegényemmel a 3.éves évfordulonk..már meg az ajándékom :) alig várom,hogy hazajöjjön :) Szerintetek mikor menjek nődokihoz ?Vagy elég ha csak a pajzsmirigyeshez megyek jövőhéten,hogy kapjak erősebb gyógyszert?
2013. jún. 15. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok:D És boldog házassági évfordulót amúgy:) És boldog babavárást^^ Mi lesz a neve amúgy? :3
2013. jún. 15. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Még nem vagyunk házasok,csak jegyesek..Neve? Fogalmam sincs ,ez még korai :)
2013. jún. 15. 14:24
 8/9 Kerria ***** válasza:

Kb 1 hónap múlva menj nőgyógyászhoz, addigra már szívhang is lesz, és annál szebb dolgot hallani az elején nem lehet.

Viszont a másik, pajzsmirigy gyógyszerről konzultálj a dokival, mert azt nem tudom, hogyan s mint szedheted!

Gratulálok! Gyorsan csomagold be a tesztet, és ez lesz a Párod évfordulós meglepije :-D

2013. jún. 15. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok,ez bizony bazi erős pozitív! Szerencsés vagy nagyon!

Pajzsmirigy miatt el kell menni mindenképpen,mert az adagot emelni kell kb a 9-10. terhességi hét elött,az én orvosom szerint!Állítólag az a legkritikusabb hét az ilyen pajzsmirigy problémákkal kűzdő terhes nőknél,bár azt nem mondta miért. A nőgyógyászhoz én elmennék az 5. hét felé,csak hogy lássák jó helyen van-e.De 6 hetes pár napos korban már szívhang is van,általában akkor mennek a legtöbben szerintem.

2013. jún. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!