Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor együtt voltatok a...

Amikor együtt voltatok a párotokkal, rögtön éreztétek, hogy összejött a baba? Mik voltak a kb. egy nap utáni tüneteitek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 12:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
27%

Ahh,én megéreztem,hogy ma ötösöm lesz a lottón....és azt is érzem,hogy hármas ikrek fogantak meg bennem....persze mindezt hirtelen,egy nap után.

Szia előző válaszoló,látod ezek a félistennők,vagy szuper jósnők azt hiszik,hogy egy személy írogat vissza nekik....na ennyire buták,hogy nem tudnak megkülönböztetni kétfajta gondolatmenetet.De tudod mit,én csak neked gratulálok a babádhoz a pocidban,kívánom,hogy legyen zökkenőmentes a babavárásod,és könnyű szülést,majd kalandos babázást.Én még projectezem,de várj csak...érzem,ohh igen érzem megfogantam!!!!Tegnap..:)) Viccet félretéve a többi görcsölőnek meg annyit,hogy írjátok csak ki a butábbnál butább kérdéseiteket,higyjétek el,vagyunk egypáran,akik jókat nevetünk rajtatok!Az előzőnek puszi,ha akarsz keress meg priviben!

2009. okt. 10. 20:32
 22/25 anonim ***** válasza:
56%
Aki nem akar gyereket az húzzon innen!!!!!!!!!!!
2009. okt. 10. 21:40
 23/25 anonim ***** válasza:
74%

Bocsánat de nagyon kiakadtam, azon emberekre, akik ontják magukból a gyereket, vagy abortuszra járnak mert nem képesek védekezni, mert annyi eszük ugye nincs!! És még büszke is rá, hogy abortuszra megy. Hát tudod mit neked nem kéne, hogy legyen gyereked és aki megérdemli annak igen! Rettenetesen gonosz vagyok, de ugye, hogy igazam van. Igazságtalan! És aki ilyen az takarodjon erről az oldalról, mert nincs köze hozzá, hogy mi miket írogatunk egymásnak, mert nekünk van közös témánk, de ilyen idiótákkal nincs.

(előző vagyok)

2009. okt. 10. 21:44
 24/25 anonim ***** válasza:
63%

Kedves sz....k!

Tegnapelőtt 17.00-ás.

Én is nagyon jól szórakozom rajtatok, hogy hogy lehetnek ilyen primitiv nők, és mit keresnek ezen az oldalon. Ki mondta nektek, hogy gyertek ide és olvassátok a sok hülye kérdést? Ha olyan okosak vagytok akkor minek jöttök a gyakori kérdésekre? He? Ilyen okos és inteligens válaszokat adni?! Hát köszi nem kérünk belőle. Nekem már van két gyerekem, meg volt még azon kivül terhességem, úgy hogy nekem ne mondjátok, hogy hú milyen okosak vagytok.

Amúgy meg a kérdező valószinűleg nem a testi tünetekre gondolt, hanem az ösztönökre, ami valakinek van valakinek nincs. Az anyai ösztönökről nem is beszélve. Én igenis mint irtam megéreztem, hogy sikerült, és ezzel nem azt irom, hogy éreztem, hogy már 4 sejtből áll, hanem ösztönösen. És mint irtam azt is, hogy nem sikerült. Nem gondoljátok, hogy igenis van benne valami? Persze miért is vallanátok be!! Kiváncsi vagyok a további intelligens válaszaitokra, hogy jót mulassak az okosságotokon!

Kedves kérdező !Ne figyelj rájuk! Hallgass a megérzéseidre!

Sajnos "szebb" szavakat nem használhattam, bocsi a moderátoroknak, de tényleg kiakasztják az embert az ilyen "nagyon okos" hölgyemények! Az ő válaszaikat nem lehet szűrni?

2009. okt. 12. 11:02
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
Tévedsz kedves utolsó! Nem vagyok görcsrozi, mint irtam van már 2 gyerekem és nincs gondom a termékenységemmel. És nem beszéltünk itt 1 napos tünetekről, hanem a női megérzésekről. De valószinű neked és a hozzád hasonlóaknak nincs ilyen, mert csak a mások nyomorán szórakoztok! Kihordtam 3 gyereket, úgyhogy igen tudom, hogy mikor vannak tünetek! Nem kell itt okoskodnotok! Látszik a százalékodon, hogy mennyi hasznos válasszal látod el itt a kérdezőket, valószinűleg az agyad is ennyi százalékos. Nem is értem, hogy miért jöttök ide, ha nem érint a téma benneteket, nem érdekel. Valószinűleg csak sértegetni akarjátok azokat, akik nincsenek erre rászorulva. Legyetek boldogok a magatok izléstelen gondolatmeneteitekkel, szegény barátaitok (ha vannak)!
2009. okt. 12. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!