Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor együtt voltatok a...

Amikor együtt voltatok a párotokkal, rögtön éreztétek, hogy összejött a baba? Mik voltak a kb. egy nap utáni tüneteitek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 12:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

Szia a sz@rházival ne törödj mindenkinek ilyeneket irogat nézd meg sztem egy gysreke sincs egy kiélt k..va vagy hasonlo....

És meg lehet érezni én megéreztem hogy igen ebből baba lessz és lett is a kolléganőm szintén és még sorolhatnám akik megérezték!!Sok sikert a babához!És ne törödj az ilyen beszolásokkal akik itt élik ki magukat akiket sesetleg valami bajuk van a kérdezőkön kitöltik a mérget.

És mindegy milyen a kérdés ocsmányságokat irnak be..Ha azt kérdezném mint kérdező hogy kell e 100 milla arr ais ocsmány választ irna !Ne törödj vele.

2009. okt. 10. 16:56
 12/25 anonim ***** válasza:
53%

Én a múltkor 2 nap után éreztem, hogy igenis sikerült. Ott is volt csak sajna elment. Most a próbálkozásunknál késett majdnem két hetet és éreztem, hogy mégse vagyok terhes. Meg is jött.

Sok sikert!

2009. okt. 10. 17:00
 13/25 anonim ***** válasza:
38%
sz egyik sz.házi vagyok,nem akinek 3 gyereke van hanem aki 8 hetes babás.miből gondolod te kis mocsok h az általatok kikiáltott sz.rházinak nincs egy gyereke sem és egy kiélt k.va?azért mert kiakadt velem együtt az emberek sok butaságán ami már egyszerüen idegesítő.egy nappal szex után még csak egy kis sejtecske az egész,hogy okozhatna tüneteket.bosszantó már komolyan monmdom h ti milyen megszállottak vtok!!!!ezért nem lesz babátok csak nagyon sokára.le kéne egy kicsit csillapodni aztán előbb összejönne a bébi.tapasztalat.amég én is görcsöltem meg minden hjónapba teszteltem már nemvárt előtt,addig nem is estem teherbe.megnyugodtam,nem görcsöltem,nem teszteltem és lám egyből összejött.és nekem azt ne mondja senki h csak jár a pofám és nem tudom mit jelent babáért küzdeni,mert igen is tudom,majdnem másfél évig küzdöttem érte,és mióta itt van bennem azóta csakis ő a legfontosabb,pedig még csak 8 hetes vok!!!!!erről ennyit.lehet leszólni meg lepontozni.jó görcsölést csajok!!!!
2009. okt. 10. 17:28
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Szia elöttem szóló,én vagyok az 1-es számú sza@házi a kiélt....na a görcsös,babáért remegőknek üzenem,hogy a legnagyobb 8 a középső 6 a kicsi fiam pedíg 3 éves,sőt voltam abortuszon is,húúúú most vessétek a keresztet.Imádok szexelni,és nem csak akkor mikor épp ovulálok,mint ti kedves gyermektelenek....szóval annyira megszállottak,fanatikusak és bedilizettek vagytok,hogy már tudat alatt jönnek ezek a marhaságok,hogy szex után egy nappal júúúj már érzem a babát...mozog is csajok? na ez már tényleg röhejes és szánalmas,hogy a 21-dik században ilyen buta,felvilágosulatlan és tudatlan nők élnek...és mondjátok a szőke haj is társul a butaságotokhoz???
2009. okt. 10. 17:48
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

Ha annyira zavar titeket ez a téma,mi a p....nak írtok ide???????

Ha olyan felvilágosultak vagytok nem kell ezt az oldalt látogatni,két hülye.

Sok nőnek igen is jól esik leírni,megkérdezni a gondját baját...pl. nekem is.

Akkor jó pár nőt meg kellene kövezni mert ide mer írni?!

Szánalmasak vagytok...

2009. okt. 10. 17:58
 16/25 anonim ***** válasza:
18%
Kedves 15.34-es válaszoló! Azt írtad jól megráztál a munkahelyeden egy gyereket,akkor te gyerekek között töltöd napjaidat? Netán óvónő vagy vagy ilyesmi? és még írod,hogy lehet attól volt izomlázad???Meg írod,hogy milyen válaszokat ír a sz@rházi máshová is...mi vagy te Colombo???vagy Miami helyszínelők? Honnan veszed hogy ugyan az a személy írja a válaszait ide meg oda?és miért par...t?? Inkább te vagy par...t sőt nem is par...t hogy merészelsz egy gyereket megrázni????és még írjátok ,hogy a sz@rházinak nevezett törődjön a gyerekeivel...és ti mit csináltok?te mit csinálsz?bántod a gyerekeket???milyen anya leszel te???Állítsátok le magatokat,begyepesedett,görcsbeteg,idegrohamos,pánikoló meddő nők,és szexeljetek a mikroszkóppal,azt lehet érezni garantáltan,de egy egy napos esetleges terhességet nem,csak ti annyira bebeszélitek,hogy juj érzem,igen ott van,aztán frászkarikát van ott,jóhogynem szentlélek száll meg benneteket.
2009. okt. 10. 18:00
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

És te "KEDVES" utolsó válaszoló,melyik sz...zi is vagy? Akinek 3 is van, vagy akinek csak még most jön???

HACSAK a 2 álca nem egy és ugyanaz az az ostoba személy?!?!? Csak vigyázz,bele ne kavarodj a saját hazugásodba... hahaha

Kedves kérdező, hagyd figyelmen kívül és kérek mindenkit hagyja figyelmen kivül ezt a félkegyelműt, majd csak elkotródik innen...

Én is hiszek abban, hogy létezik a megérzés. Főleg, ha az ember ismeri saját magát és figyel minden rezdülésésre. Én mindig azt modnom, hogy az orvosnál is jobban ismerem magam és képes vagyok meggyógyítani is!!

De ez már más tészta. ;)

2009. okt. 10. 19:21
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
oops, nem az utolsónak,hanem az utolsó előttinek szántam!!! de azt hiszem ez világos :)
2009. okt. 10. 19:22
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

A legjobb barátnőmék mindig megszakításos módszerrel védekeztek. Soha nem számolgatott, rendszertelen mensije volt stb. Az egyik együttlét után szinte egyszerre mondták a párjával, hogy na, ez most összejött... És bizony, Viktor baba már egy éves! :)

A szomszédomnak is inkább megérzése volt, hogy terhes lett, mások pedig inkább a beágyazódást érezték meg. De persze ezek csak pillanatok, egyéni érzések, megérzések. Általánosítani nem lehet.

Erről a vitáról meg csak annyit: ez az oldal publikus, mindenki olyan kérdést tesz fel, amilyet akar, ami foglalkoztatja, még ha hülyeségnek tűnik is. Ha pedig ez utóbbi áll fenn, akkor nem kell neki választ írni...

2009. okt. 10. 19:43
 20/25 anonim ***** válasza:
32%
na az újabb megszállott szöveg!nem vunk egy és ugyanaz a személy!olyan nehéz elhini h több embernek is ez a véleménye rólatok?komolyan mondom titeket össze kéne zárni vmi kis helyre,aztán ott lehetne elmélkedni meg kibeszélni az egynapos tüneteket!kis hülyék!hogy lehet ennyi ésszel megáldva vki???rémes.mi 3-an akik kifejtették nemtetszésüket,sztem mi látjuk reálisan a dolgokat,és sztem nektek is el kéne gondolkodni,és rá fogtok jönni h mekkora idióták vtok,mindahányan itt írtatok.komolyan már nekem fáj a tudatlanságotok.az ilyen ember sztem ne is szexeljen,ha ennyire nem tudja a dolgok menetét.megérzés,haha.meg az a szöveg ha vki nagyon szeretne babát akkor az megérzi ha sikerült.hát komlyan mondom h annak az embernek kinyalom a seggét aki nálam jobban szeretett volna teherbe esni,mégsem éreztem semmit mikor összejött.lehet megint lehurrogni.amúgy nagyon szórakoztatóak vtok...:)))))))))))))
2009. okt. 10. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!