Ezek terhességi csíkok?
Még csak három hete lehetnék terhes, de csomó tünetem van, és nem is volt tervezett.
Ez 2 negatìv teszt.
Nemértem mi a kérdés? A terhességi csikok a bőrön keletkeznek....
Én is azt hittem pocakon mutatod a csíkokat. :D
Ott vannak terhességi csíkok! Azért is furcsállottam h 3 hete lehetsz terhes és már az van! De olyan nem is nagyon van h 3 hetes terhesség mert menzitől számoljuk na mindegy nem megyek bele. :)
Am meg ez két full negatív teszt! A "tüneteket" amiket érzékelsz vmi más!
Terhességi csíknak a terhes hason keletkező striákat nevezik.
Szerintem is negatívak ezek a tesztek. A vastag kontrollcsík felett kéne látszódnia még egy ugyanolyan vastag vonalnak.
A terhességi heteket az utolsó menstruáció első napjától számolják. A legtöbb esetben a teszt csak a kimaradt következő menstruációkor mutat biztos eredményt, amikor már 4 hetes a terhesség (azaz általában két héttel ovuláció után).
Teljesen egyéni lehet, kinek milyen korán mutatja ki, azért írtam, hogy általában - függ a ciklusod hosszától is és hogy középidős vagy ritkábban extra peteérésből fogant. Tüneteid valószínűleg csak akkor lehetnek terhességtől, ha már a teszt is ki tudná mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!