Túlstimulálás miatt nem kaphattam vissza az embrióimat, mit tehetnék hogy gyorsan elmúljon ez az állapot?
Figyelt kérdés
Hatalmasra nőttek a petefészkeim és hasüregi folyadék is van bőven, ezért nem kaphattam vissza őket, majd csak akkor, ha minden rendben lesz. Mit tehetnék én, hogy elmúljék a túlstimulálás következményei?2013. jún. 12. 20:23
11/14 anonim válasza:
Figyelj, ez nem játék!!! Ha már ilyen érzésed van, lehet hogy meg kéne nézetni Uh-on, hogy nem termelődött-e még tovább a víz :(
Komoly baj lehet belőle, figyelj oda hogy mit érzel. És ha gáz van, futás a kórház!!!!!
12/14 anonim válasza:
Ha ilyen érzésed van azonnal irány a doki, ezzel ne játsz, akár bele is halhatsz. Én sem szóltam időben, félholtan vittek be a rohamentők 33 fokos testhővel és nem mérhető vérnyomással.
13/14 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kérdező???????? Jelentkezz kérlek!
14/14 A kérdező kommentje:
Már jobban vagyok, csak a hasam alja fáj, viszont eszem a sok húst és vedelem a vizet, nagyon szeretném visszakapni a piciket. Ha minden jól megy is csak két hét múlva jön meg ha nem késik, tehát egy hónap múlva lehetnek anyáé az emriók :) Remélem használ a sok husi, a doki nem sok esélyt lát erre :(
2013. jún. 14. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!