Melyik időszakban a legjobb terhesnek lenni? Úgy értem, hogy nyáron vagy télen viselhető könnyebben a más állapot?
júliusban lettem terhes, áprilisban szültem.
szuper volt, mert pont mire jött a jó idő akkorra született, így hamarabb tudtunk kimenni levegőzni, mai napig nem tud megmaradni a házban és csak a levegőn nyugszik meg.
2 és fél éves kislány anyukája
Én decemberben szültem, terhesség szempontjából nagyon kényelmes volt.
Nem vizesedtem a hűség miatt, nagyobb régi pulóvereimet is tudtam hordani egészen a végéig.
DE!
Tapasztalatlan anyaként újszülöttel télvíz idején állandóan felmerült a "kivihetem-e?" meg a "jól van-e felöltöztetve" kérdés.
Ráadásul amikor még március közepén is csak méteres hóbuckákon tudtam csak kínlódni a babakocsival,a kkor megfogadtam, hogy a következő március és augusztus között fog születni....
De biztosan lesz, aki akkor szült, és megfogadták, hogy soha többet...
Én 2011. augusztusában estem teherbe, az első 14 hét nagyon rossz volt a rosszullétek miatt, amit a meleg még rosszabbá tett. Pechemre egész október végéig dög meleg volt, úgyhogy rimánkodtam a hidegért :)
A telet jobban viseltem, habár ruha szempontból költségesebb, nagykabát, stb, nyáron meg egy lenge ruha és kész. Ha nem lettem volna hányós, akkor lehet a meleget is jobban bírom, nem tudom...
De igazából ez mindig édes teher :)
Én szültem nyár végén és tavasszal is.
Mindkettőnek más az előnye.
Kisbabával könnyebb tavasszal,nyáron.
Ősszel, télen sétálni,öltöztetni egy pár hetes-hónapost nem volt nagy élmény.
Anyukaként jobban élveztem a tavaszi szülést,egyedül öltözködni volt könnyebb nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!