Mar ne is remenykedjek, ha csinalta egy x epil tesztet nem vart elott 4nappal? Valtozhat?
Figyelt kérdés
negativ......2013. jún. 11. 18:27
3/15 A kérdező kommentje:
kivancsi voltam, mert nem erzem semmi elojelet nem erzem h megjonne, mondjuk annak se h terhes vagyok
2013. jún. 11. 18:38
4/15 anonim válasza:
De miért nem lehet kivárni amíg nem jön meg????!!!!
Én ezt nem értem!!!
5/15 anonim válasza:
Pont a napokban írtam egy kérdésre, hogy az X-epilel nekem még a 36. napon is halvány volt.
Türelem!! Tudom, könnyű azt mondani.
6/15 anonim válasza:
xepil teszt nem a legérzékenyebb mit vártál? A 10-es erösségű teszt sem 100% hogy kimutatja nemhogy az ha jól tudom az 25-ös.... Nagyon korán teszteltél. Nem véletelnül van benne hogy mensi elmaradásának napjától mutathat pozitívat, de van akinek még akkor sem hanem csak pár nappal késöbb. Ennyi erővel az aktus után 2 nappal is tesztelhettél volna és csodálkozhatnál hogy negatív. Kicsit olvass utána a beágyazódának és hogy kb mikor kezd el termelődni a HCG....
7/15 A kérdező kommentje:
utanaolvastam, baratnomnek kimutatta, azert teszteltem, na meg kíváncsi voltam
2013. jún. 11. 19:14
8/15 anonim válasza:
előtte egy héttel csináltam meg x-epilt,mert éreztem,hogy valami van és arra gyanakodtam,h már előző hónapban teherbe estem...Teljesen negatív lett,aznap mikor meg kellett volna jöjjön pedig erős pozitív...Lányomnál 4nap késés után is csak nagyon halvány volt a tesztem...
9/15 anonim válasza:
Nekem a nem várt után 4nappal olyan halvány volt a második csík hogy csak en vettem észre csak napfénynél lehetett látni.akiknek mutattam mindenki azt mondta negatív csak beképzelem a második csíkot.
Nem várt után 7nappal/már erős pozitív volt,
(Később volt peteérésem később fogant a fiam)
Reménykedj simám lehet még pozitív :-)
10/15 A kérdező kommentje:
én is ugy erzem, h ebben a honapban valami mas, mint eddig.... nem csalhat ennyire a szervezetem(ma nagyon erősen szedultem is)
2013. jún. 12. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!