Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok? Nem tudom...

Mit tanácsoltok? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés

Pár napja megjött a menzeszem, amik általában 4-5 naposak,most viszont csak két napig tartott..

A Párommal már nagyon szeretnénk babát, és ennek érdekében mindent megteszünk.

Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy esetleg megjött neki, és mégis teherbe esett?

2013. jún. 11. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál?
2013. jún. 11. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Még nem. De lehetséges ilyen, hogy megjön és mégis van baba?

Nincs még bátorságom tesztelni, de talán majd holnap..

Hat hónapja csak csalódom..

2013. jún. 11. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha igazi vérzés volt (piros, bővebb), azaz nem barnázás, akkor sajnos nem vagy terhes. Ha barnázás, akkor van némi esély. A teszt fogja tudni neked csak megmondani. Megy a drukk.
2013. jún. 11. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az első két napon rendes vérzés volt, csak kevés mennyiségü. És 4-5 napig szokott tartani. Ezért furcsállom.. Azért köszi, most én is izgulok..:)
2013. jún. 11. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ugy volt! Nekem is megjott es csak ket napig tartott (pedig alltalaban 5 napig szokott). Keves volt es eleinte barnas, majd rozsaszines es ujra barnas. Miutan elmult gyanakodtam es ra ket napra teszteltem es pozitiv lett! Sok szerencset neked is! Majd ird meg az eredmenyt!
2013. jún. 12. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!