Mit tanácsoltok, mit csináljak?
Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy mikor megszületett a kisfiam (2010.08) megszünt a munkaviszonyom. A BM-ben dolgoztam, de a leépítésekre hivatkozva nem hosszabították meg a szerződésemet. De a gyedet kaptam 2évig, utánna gyes. Nem is ez a probléma mert jól megvagyunk. Hanem szeretnénk még egy babát!
Már május óta próbálkozunk, de sajnos semmi :(
Viszont az idő szorít! Szeptemberben a kisfiam oviba megy és nekem vissza kéne mennem dolgozni (valahova)
Ha terhes leszek akkor augusztustól a baba születéséig nincs semmi jövedelmem. Vagy ha vissza megyek dolgozni (min.2év) akkor nagy lesz a korkülömbség. Remélem nem voltam túl bonyolult :)
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Kijönnénk belőle, igazából nem ez a problémám. Hanem az a pár hónap augusztustól nem kapom a gyest a kisfiamra és amíg meg nem születne a baba addig abszolút nem lenne semmi jövedelmem.
Mert ha már a babára igényelhetem a gyest akkor rendben vagyunk anyagilag. Igénybe vehetek bármilyen sítséget az államtól, vagy ha elmegyek azalatt munkanélkülire? Mivel terhesen nem vesznek fel sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!