PCOS-s lányok milyen tabit kaptok, hogy összejöjjön a babuci? Mióta próbálkoztok és hány évesek vagytok?
Szia!
Nekem már van egy kislányom, de leírom, hogy is sikerült teherbe esnem.
27 éves voltam, mikor kiderült a pcos. Nem volt mensim, peteérésem, semmi. Duphastont kaptam, hogy megjöjjön, majd Clostit és Fostimon tüszőrepesztő szurit. Az első próbálkozásra teherbe is estem, de sajnos ezt a babát elveszítettük. A vetélés után sem jött meg, ezért jött a laparoszkópia. Sajnos, nekem nem segített. A petefészkeim most is cisztásak és mensim sem volt. Kipróbáltam a metformint is, de nekem az sem segített. Jött egy újabb stimuláció, ugyanazokkal a szerekkel, mint első alkalommal, és ismét teherbe estem az első alkalommal és ma már van egy 9,5 hónapos babám.
Ne keseredj el, mert már jól kezelhető a pcos, így minden esélyed megvan a babásodásra.
www.pco-szindroma.hu - itt is sok dologról olvashatsz a pcos-val kapcsolatban!
Sok sikert és mielőbbi babásodást!
Nekem is hasonló a történetem, mint az első válaszolónak. Kicsi különbségekkel. Én 23 vagyok. Tavaly szeptemberben állapították meg, hogy pcos vagyok, nem volt mensi, sem peteérés. Kaptam norcolutot, amitől megjött, aztán clostylt. Ezeket háromszor, aztán a norcolutot újra gonal-f injekcióval, kétszer. Most 34+3 hetes kismami vagyok!!!!
Sikerülni fog kitartás!!!!! Sok szerencsét!!!!
Szia!
Én 29 voltam mikor kiderült (egy fórumtársam világított rá...), ez volt január környékén. Meforalt írt fel az endodoki, mellette diétázok, mozgok, lett spontám pé-m azóta, de babó mindig elkerült. Pajzsmirigyem is picit alulműxik, arra is szedek bogyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!