Terhes vagyok vagy meg fog jonni?
Figyelt kérdés
A baratommal kb 3hete lefekudtunk nem hasznaltunk gumit.. Nem elvezett belem, ez utan meg kb 2 ilyen alkalom volt. bar hallotam olyat hogy az elovaladektol is lehetnek bajok! a mensimnek mostanaban kene megjonni, a mellem kemeny, es pattanasok is jottek ki rajtam, mensi elott nekem mindig ez a ketto tunetem van! de olvastamazt is hogy a mell kemenysege a terhessegre is utal.. Segitsetek2013. jún. 10. 15:23
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy terhes vagy...!!
27/F
3/6 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes, de elég kicsi rá az esély. De ha nem akarsz minden hónapban izgulni, akkor célszerű lenne védekezni.
4/6 A kérdező kommentje:
Tobbet nem csinaljuk koton nelkul.. Hat gondoltam mar ra hogy meghalni jobb lenne, mintha lenne valami
2013. jún. 10. 15:28
5/6 anonim válasza:
Ne is gondolj a halalra! Az nem old meg semmit! A trollkodokra meg ne figyelj. Nem biztos, hogy terhes vagy de azert vegyel egy tesztet, oke.
Amugy hany evesek vagytok?
6/6 A kérdező kommentje:
17 Pont ezert felek! tudom, hogy neM old meg semmit, csak annyira rossz lene, persze magamnak csinaltam..
2013. jún. 10. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!