Most terhes vagyok? Vagy meg fog jonni?
Figyelt kérdés
Csutortokre nem vartam de a tesztem nega volt. Meg soha nem kesett egy napot sem most pedig mar 3 napja kesik. Menszesz elott 2-3 nappal barnas folyasom szokott lenni. Az sincs. De a hadam gorcsol nem mindig csak altalaban reggel es este. Ha megis terhes vagyok ez a gorcsoles bajt jelentene? Mar volt egy 23 hetes vetelesem es felek.2011. nov. 12. 09:22
1/6 anonim válasza:
nekem ugyan ezek a tüneteim vannak és nekem is csütörtök óta nem jött meg!én is szoktam előtte barnázni most meg semmi!közbe kicsit hányingerem is van de nem mertem tesztelni én még!nagyon drukkolok neked!nekünk Tapolcán azt mondták, hogy felejtsük el a spontán terhességet!:-/ szóval most ezért sem merek tesztelni!
2/6 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy baba van de érdemes eggyet tesztelni ha késik abból kiderül.
3/6 ExCaty válasza:
teszteltél? Már biztos kimutatná. Majd írd meg!
4/6 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek megirom mi lett :))
2011. nov. 13. 16:31
5/6 A kérdező kommentje:
Nega lett :/
2011. nov. 14. 10:18
6/6 ExCaty válasza:
:( ne keseredj el! egyszer úgyis sikerül!! fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!