Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok most ez hogy van?

Lányok most ez hogy van?

Figyelt kérdés
Mérem a hőm, elég magas. De ma reggel olyan furcsa volt. Felkeltem olyan fél 6 felé, mértem egyet, és csak 36.3 volt. Olyan kómás voltam, hogy meg se mozdultam leraktam magam mellé és rögtön aludtam tovább. Azután kb 2 óra múlva felkeltem, megmértem és 36.9 volt. Most akkor melyiket vegyem "igazinak" ? :)
2013. jún. 10. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában melyik időpontban szoktad mérni? Fél 6-kor vagy később?Igyekezni kell azonos időpontban mérni,akkor lesz értékelhető görbéd!
2013. jún. 10. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Inkább később szoktam.
2013. jún. 10. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Bár első lányomnál én a napközbeni mérésből tudtam, hogy baba lesz.
2013. jún. 10. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért szokták javasolni a reggeli mérést,mert azt még kevés dolog befolyásolja csak.A napközbeni sok mindentől függhet,épp milyen tevékenységeket végeztél stb.Az azonos időpont is szükséges,ezért azt vedd figyelembe,amit akkor mértél,amikor mindennap szoktad.
2013. jún. 10. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszii! :)
2013. jún. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!