Lányok SOS! A clostilbegyt 1 havi adagja túlstimulálhat? 2. naptól 5 napig kellett szednem 1 db-ot!
Na, most vagy túlstimulálódtam vagy terhes vagyok, vagy a closty és bromociptrin hatása amit érzek.
Mielőtt kérdeznétek, nem követi a doki a dolgokat uh-al.
Már pár nap múlva kell nemmegjönnie és még mindig érzem a mindjártmegjön érzést. Meg vannak terhességre utaló jeleim...
pedig uh-val nézni kellene, nekem például cisztáim lettek tőle (tüszők, amik nőttek, de nem tudtak megrepedni. És ezt igen, éreztem, csak nem tudtam, micsoda).
Ugyanilyen tüneteim voltak. Ez lehet a jele a terhességnek ugyanúgy, mint annak, hogy megjön.
azért szorítok :)
Kedves első!
Egy havi adag után történt, amit írsz???
Kedves második!
Ennél a dokinál szültem 19 hónapja. Nem kimondottan emlékszik rám, nem fogadtam meg, csak épp ő volt az ügyeletes. Februárban voltam nála, miután nagyon halovány pozikat teszteltem és csak alig jött meg... De mondtam neki, h januárban sztem összejött a baba, csak mégis megjött. De a februári halovány pozi már nem lehetett a januári miatt... Ez tuti...
Szal feb-ban megvizsgált, a méhny.hártyát vékonynak találta, plusz elmeséltem neki, h sokszor volt velem ilyen. Plusz, hogy szoptattam. Igazából ezek alapján írta fel. De sztem a fő érve az az volt, hogy szopi alatt nincs igazi peteérés.. pedig nekem volt..meg van is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!