Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok SOS! A clostilbegyt 1...

Lányok SOS! A clostilbegyt 1 havi adagja túlstimulálhat? 2. naptól 5 napig kellett szednem 1 db-ot!

Figyelt kérdés

Na, most vagy túlstimulálódtam vagy terhes vagyok, vagy a closty és bromociptrin hatása amit érzek.

Mielőtt kérdeznétek, nem követi a doki a dolgokat uh-al.

Már pár nap múlva kell nemmegjönnie és még mindig érzem a mindjártmegjön érzést. Meg vannak terhességre utaló jeleim...

2013. máj. 15. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:

pedig uh-val nézni kellene, nekem például cisztáim lettek tőle (tüszők, amik nőttek, de nem tudtak megrepedni. És ezt igen, éreztem, csak nem tudtam, micsoda).

Ugyanilyen tüneteim voltak. Ez lehet a jele a terhességnek ugyanúgy, mint annak, hogy megjön.

azért szorítok :)

2013. máj. 16. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és baba miatt érzed a dolgokat. Neharagudj, hogy kérdezek a saját kérdésedben de mi alapján írta fel neked a doki a clostit? A vérvétel elég volt hozzá a 3. ill. a 21ciklusnapi? Előre is köszi ha válaszolsz.
2013. máj. 16. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Egy havi adag után történt, amit írsz???

Kedves második!

Ennél a dokinál szültem 19 hónapja. Nem kimondottan emlékszik rám, nem fogadtam meg, csak épp ő volt az ügyeletes. Februárban voltam nála, miután nagyon halovány pozikat teszteltem és csak alig jött meg... De mondtam neki, h januárban sztem összejött a baba, csak mégis megjött. De a februári halovány pozi már nem lehetett a januári miatt... Ez tuti...

Szal feb-ban megvizsgált, a méhny.hártyát vékonynak találta, plusz elmeséltem neki, h sokszor volt velem ilyen. Plusz, hogy szoptattam. Igazából ezek alapján írta fel. De sztem a fő érve az az volt, hogy szopi alatt nincs igazi peteérés.. pedig nekem volt..meg van is...

2013. máj. 16. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem és köszi, hogy válaszoltál. Én is megpróbálok az új dokimnak mindent elmondani és remélem belátja, hogy nem igazán van peteérésem. Ha kiderül mi van veled írj majd. Nagyon szorítok neked.
2013. máj. 16. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!