Mikortól lehetséges a teherbeesés?
2 elmélet van:
1. A fog.gátlónak több hónap kell, mire kiürül és teherbe tudsz esni.
2. Más vélemények szerint abbahagyás (vagy pusztán 1-2 szem kihagyása) után sokkal nagyobb az esély a terhességre, mint egyébként, mert az addig leállított peték gyorsan megérnek.
Mindkettőt dokitól hallottam. Az igazság... hát nem tudom. :)
Nekem amúgy azt ajánlotta a doki, hogy pár hónapot védekezzünk másképp, de hozzátette, hogy ha mégis becsúszik a baba, nem kell elvetetni, nem árt neki a gyógyszer.
Mindenkinél teljesen más. Sajnos nekem felborult a hormonszintem.. ezt onnan tudom, hogy 1 évet vártunk a kisfiamra.. és 6 hónap sikertelenség után mentem el orvoshoz, vagyis meddőségi szakemberhez. Nem bíztam a véletlenre! Így is mire kivizsgáltak, kaptam gyógyszert és az hatott, eltelt ismét 6 hónap, tehát összesen 1 év.. Most 4 éves a manó.
Én csak azt tanácsolom, hogy ha nem jön össze 4-5 hónap mulva nem árt a kivizsgálás, mert nagyon pici dolgon is múlhat ha nem jön a baba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!