Ha volt missed ab-od, mennyi idő után lehet visszatérni a "normális" életbe?
Sajnálom, hogy át kellett esned neked is ezen, de idővel gyógyul a lélek is, a test pedig nagyon gyorsan regenerálódik. Én nem igazán kíméltem magam, a pénteki műtét után hétfőn mentem dolgozni, tanár vagyok, fizikailag nem megerőltető a munkám. Bennem sajnos ott maradt a félsz. Mindkét szülésem előtt volt missed ab. műtétem, és a terhességek elején rettegés volt bennem, hogy megint baj lesz. Igazán a 12. hét után nyugodtam meg. Addig pedig állandóan teszteket csináltam, hogy erős-e a csík, néztem fáj-e még a cicim, megijedtem, ha nem émelyegtem a szokásos módon.
Kívánom, hogy dolgozd fel a fájdalmadat és megerősödve tudd fogadni a várt babátokat.
Szia!
Nekem is volt sajnos műtétem, 2 hete..
Én is nagyon féltem, rettegtem, h érezni fogom majd.
Ne aggódj, alatatni fognak, gondolom, nem fogsz érezni semmit sem. Nekem a műtét után még voltak fizikai fájdalmaim, kaptam ergam cseppeket, az jó kis görcsöket csinált. Már 1 hete jól vagyok.
Amúgy nekünk is első baba lett volna..:(
Nekem a dokim 2 hetet mondott, h addig nem lehet emelni, fizikai munkát végezni. 4 hétig tilos az ülőfürdő és a szex.
Fel a fejjel! Másként nem is lehet, muszáj előre nézni..
Mikor lesz a műtéted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!