Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt missed ab-od, mennyi...

Ha volt missed ab-od, mennyi idő után lehet visszatérni a "normális" életbe?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy lelkileg nyilván különbözőek vagyunk, mikor gondolkodtatok el újból a próbálkozáson?Nagyon féltetek, hogy újra...esetleg át kell élni?Mennyi idő után lehet takarítani, emelni, stb?(úgy értem a műtét után).Köszönöm!
2013. jún. 9. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy át kellett esned neked is ezen, de idővel gyógyul a lélek is, a test pedig nagyon gyorsan regenerálódik. Én nem igazán kíméltem magam, a pénteki műtét után hétfőn mentem dolgozni, tanár vagyok, fizikailag nem megerőltető a munkám. Bennem sajnos ott maradt a félsz. Mindkét szülésem előtt volt missed ab. műtétem, és a terhességek elején rettegés volt bennem, hogy megint baj lesz. Igazán a 12. hét után nyugodtam meg. Addig pedig állandóan teszteket csináltam, hogy erős-e a csík, néztem fáj-e még a cicim, megijedtem, ha nem émelyegtem a szokásos módon.

Kívánom, hogy dolgozd fel a fájdalmadat és megerősödve tudd fogadni a várt babátokat.

2013. jún. 10. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm és gratulálok neked!Nekem ez még oly távolinak tűnik, egyszerűen fel sem tudom fogni...legelső próbálkozás, pozitív teszt...aztán a végtelen csalódás és üresség (a fájdalmat még nem tudom testileg milyen lesz, nagyon félek a műtéttől)!
2013. jún. 10. 21:29
 3/3 Márti32 válasza:

Szia!

Nekem is volt sajnos műtétem, 2 hete..

Én is nagyon féltem, rettegtem, h érezni fogom majd.

Ne aggódj, alatatni fognak, gondolom, nem fogsz érezni semmit sem. Nekem a műtét után még voltak fizikai fájdalmaim, kaptam ergam cseppeket, az jó kis görcsöket csinált. Már 1 hete jól vagyok.

Amúgy nekünk is első baba lett volna..:(

Nekem a dokim 2 hetet mondott, h addig nem lehet emelni, fizikai munkát végezni. 4 hétig tilos az ülőfürdő és a szex.

Fel a fejjel! Másként nem is lehet, muszáj előre nézni..

Mikor lesz a műtéted?

2013. jún. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!