Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 37 napos ciklusnál van peteérés?

37 napos ciklusnál van peteérés?

Figyelt kérdés
Mindig 32 napos volt a ciklusom, kisfiam is így fogant, most kistesót szeretnénk és amióta próbálkozunk átváltott a ciklusom 37 napra! Így teherbe eshetek vagy valami gond van?
2013. jún. 9. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi gond, a peteérés valahol a ciklus közepén van.
2013. jún. 9. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem függ a ciklus hosszától a peteérés, persze kivéve szélsőséges esetekben.
2013. jún. 9. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha jó fél évig nem sikerül akkkor érdemes nézetni hormon sort. én PCOS vagyok 30-40 nap közöttiek a cikklusaim legtöbbször van peteérés is van hogy időben avn hogy késöbb mégsem sikerül a baba segitség nélkül. A 37 napos ciklus nem tartják már normálisnak orvosilag, bár van aki ilyen mellett is teherbe esik. ezért mondom hogy próbálkozzatok egy ideig és ha nem sikerül akkor menj kivizsgálásra.
2013. jún. 9. 13:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 9. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 36-37 napos ciklusaim voltak (első babám előtt is sőt még akkor még hosszabbak) utána beállt 37 naposra.4 gyerekem van. Mindegyik gyerekem 18-19-22. ciklusnapon fogant tehát egyáltalán nem a ciklus közepén.

Hosszú ciklusnál úgy tudom úgy van hogy a luteális fázis viszonylag állandó mindenkinél, csak a peteérés ELŐTTI rész hosszabbodik meg. Nekem is így volt most várom a 4.babámat.

2013. jún. 9. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem pont a peteérés utáni fázis csúszik és változó a PCOS miatt. Az biztos itt biztosat senki nem fog tudni mondani van akinek nem gond van akinek meg 28 napos ciklus mellett sem sikerül még ha nem találnak gondot akkor sem. Próbálkozzatok és ha nem sikerül menjetek szakemberhez. (3. voltam)
2013. jún. 9. 14:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos csak az az egyik legbiztosabb,hogy a megjövetel előtt 14 nappal van a peteérés,de ugye ezt nem tudjuk kiszámolni....Nekem 33naposak és múlt hónapba 21-21napon volt uh szerint.Kaptam repesztő szurit és Duphastont mégse sikerült:((PCOS,IR.Pajzsmirigy-alulműködés)
2013. jún. 9. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet tudni.

Viszont az nem igaz, hogy ciklus közepén van az ovuláció.

Akármilyen hosszú a ciklus, az ovuláció mindig a következő vérzés előtt 12-16 nappal van, általában 14 nappal.

A PCOS hozzászólónak sem az ovu utáni szakasz nyúlik meg, ugyanis az nem tud megnyúlni. A sárgatest élettartama fix, 12-16 nap. Annál tovább nem él, ha nem volt megtermékenyítés.

2013. jún. 9. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a legegyszerűbb annak megállapítására, hogy van-e és mikor, az a hőmérőzés.
2013. jún. 9. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen a hőmérőzés jó csak azt ugye általában ugyan abban az időben kell mérni és pl. én műszakolok,ha éjszakás vok mikor mérjem meg??már csúszok...ezért sok mindenkinek kivitelezhetetlen..
2013. jún. 9. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!