Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszeres 28 napos ciklusnál...

Rendszeres 28 napos ciklusnál az normális ha a 19. nap után van peteérés?

Figyelt kérdés
már egy hete érzem a középidős fájdalmakat, most járok a ciklus 19. napján és tegnap kezdett el erősödni az ovutesztem. eddig mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak, ovut csak most kezdtem el figyelni. (3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta is szabályos a ciklusom)) de enyhén fáj a hasam, derekam, úgy mint mensi előtt. ilyenkor mi van?
2013. ápr. 29. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Normális, mert nem vagyunk gépek, így csúszhat. Viszont emiatt lehet, hogy csúszni fog a vérzés is(ha nem sikerül a megtermékenyítés). Nekem is csúszik a pé, de nekem van egy enyhe PCOS-m. A luteális fázis (tehát a pé és a menszi közötti idő) átlagosan 14 napos, de ez is lehet plusz-mínusz 2 nap, egyénileg változó. Babára fel akkor! :)
2013. ápr. 29. 15:17
 2/2 A kérdező kommentje:
:) köszi, mondjuk ez már 5 napos késés... most csináltam meg pont egy ovulációs tesztet,kicsit nehezen állapítom meg h ez pozitiv-e :P azért kezdtem el figyelni, hogy megnézzem h a gyógyszer után rendben mennek-e a dolgok nálam, kicsit félek, mert elég sokáig szedtem.
2013. ápr. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!