Peteérés után érzékeny mellbimbo normális lehet?
Nekem az érzékeny, kemény mellbimbó volt a terhességem első tünete!:)
Drukkolok!
Nekem volt hogy mensi előtt 2-3 nappal fájt a mellem,volt hogy már 7 nappal előtte úgy fájt a mellem,hoyg majd leszakadt! És megjött!
Most mensi előtt 3 nappal kezdett fájni,és nem jött meg! :) Tegnap teszteltem egy szép halvány,ám de szépen látható pozit! :)
gratula kisvuk :)
nekem még messze van a nemvárt még reménykedni se merek,hisz csak most volt peteérésem elvileg...a tünetek alapján,remélem tényleg csodabogyo ez a metformin és segít nekem is
De miért tesztelsz? A negatív csak elkeseríti az embert! Én nem teszteltem az egy év alatt,csak az első 1-2 hónapban,aztán gondoltam azt a pénzt inkább másra költöm! Visszagondolva egy csomót spóroltam! :)
Én csütörtökre nem vártam,és hétfőn teszteltem! Ha az a baba ott van,akkor pár nap múlva is ott lesz,és így szépen látható a csík is! Ne görcsölj minden ciklus végén,hogy teszt,talán most biztos össze jött! Én pont most voltam vele úgy,hogy nem is érdekelt,mert megbeszéltük,hogy nem jön,megyünk dokihoz! És tessék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!