11. ciklus napon rózsaszínes folyás lehet peteérés 26 napos ciklus esetén?
Figyelt kérdés
Már tegnap is volt ilyen!#peteérés #rózsaszín.folyás
2013. ápr. 18. 19:46
1/8 anonim válasza:
Szia. Neked mikor volt utoljára menzeszed? Nekem április 7-én én is ma vagyok a 11 ciklus napon és igen lehet pete érés.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem április 8-án volt az első napja a mensinek. Remélem csak peteérés és nem a mensesem tart ennyi ideig.Bár 5 napig volt és aztán nem.
2013. ápr. 18. 19:57
3/8 anonim válasza:
Az biztos hogy nem tart ennyi ideig. Nekem nem szokott lenni ilyenkor semmi ilyen dolog. Csak érzem a petefészkeimet és elméletileg szombaton lesz a pém bár egy kalkulátort nézve 19 írta a teherbeesés valószínűségét. Nem igazán hiszek a kalkulátorokban. Főleg hogy most szedem a premenset mert menzesz előtt 3-5 nappal barnáztam ami sárgatest elégtelenségre utal.
4/8 A kérdező kommentje:
Jól írta a kalkulátor,mert elméletileg 26-14=12 a peteérés!
2013. ápr. 18. 20:13
5/8 anonim válasza:
Na akkor szurkoljunk egymásnak!!! Én 3.án nem várom azt hiszem.Nem tudom mert most 3 nappal előbb jött a vártnál.De 9.ére van időpontom nődokihoz más ügy miatt. De jó is lesz:)))
6/8 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked ! Én még várok pár hónapot a babával,mert nekem is vannak dolgok,amiket rendbe kell tenni,ezért is remélem,hogy van peteérésem!
2013. ápr. 18. 20:44
7/8 anonim válasza:
Orvosnál nem voltál még meg nézetni?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem,mert egyszer már voltam terhes,vetéltem és most vizsgálnak ki!Szóval volt,csak remélem,hogy most is van!
2013. ápr. 18. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!