Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem? Lehet sikerült...

Mi lehet velem? Lehet sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Multhét kedd óta hányingerem van. Multhét pénteken kellett volna megjönnie a menstruáciomnak. A jobb oldalon picit a közepe fele a hasam alján érzek egy ujbegynyi elég kemény csomot amit ha megnyomok érzékeny. Olyan másabbnak is érzem magam. Érzékenyebb vagyok és feszültebb mint szoktam. Majd hétvégén csinálok tesztet de nem akarok megint csalódni.
2013. jún. 7. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel már egy hete késik a menszid, igen, lehetsz terhes. Majd írd meg mi lett.
2013. jún. 7. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon félek az eredménytől. És mi lehet az a hasamnál?
2013. jún. 7. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már tüneteket érzel és 1 hete késik akkor mi a fenéért ide írsz menjél már csinálj tesztet ne várd meg a hétvégét. Totál felesleges! Csak saját magadat idegesíted vele.

A csomó amit meg érzel fogalmam sincs mi lehet. Hidd el a babát még biztos nem tudod kitapintani. A tüneteket meg ne keresd lehet h sokat csak már az izgalomtól és attól h nagyon vágysz rá csak beképzeled. Innen úgyse tudja senki megmondani h az vagy-e vagy sem. Csak tippelgetnek. Ezek alapján sokan úgyis azt mondják igen az vagy. Beleéled magad aztán jön a csalódás. Csinálj tesztet és hidd el máris megtudod.

2013. jún. 7. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet és meg tudod. De azt nem értem,hogy miért kell feltenni ugyan azt a kérdés kétszer csak más szavakkal????????????
2013. jún. 7. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem tettem fel. Sőt kérdést se mostanába. Holnap csinálok mert ma nincs itthon teszt. Köszi a válaszokat
2013. jún. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!