Lehet-e terhes a baratnom?
Figyelt kérdés
Utolso menstruacios ciklus elso napja 2013. majus 11. Menstruacios ciklus hossza 28 nap. A terhesseg eddigi ideje 3 het 5 nap (elmeletileg). Junius 4en kezdodott reggel a hanyinger es szedules es 5en es 6an vagyis ma is volt, de nem tartott sokaig, meg 5 percig sem. Lehet-e terhes?2013. jún. 6. 22:28
11/12 anonim válasza:
Ó már h ne lehetnének tünetek ilyenkor,lehet,h neked nem volt,de attól még lehet:) A leggagyibb tesztekről meg annyit,h akk létezik még attól is gagyibb,m nekem nem mutatta ki.
12/12 anonim válasza:
Jolvan akkor legyenek tunetek ilyenkor :D
Nem magambòl indultam ki,mert 8 hetes vagyok és nekem a mellfeszulésen mas problémam nincs. Minden szakkönyvben azt ol astam,hogy a tunetek a 5-6-7.heten jelentkeznek es jo esetben a 12.heten elmulnak.Na de mind1.
Itt akkor is a legjobb megoldas a teszt,azt viszont senki ne mondja hogy a halvany teszt az nem pozitiv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!