Lehet-e terhes a baratnom?
Mi lesz a baba neve?:DDDDDDDDDDDDDDDDD
(tuti,hogy terhes)
Vegyetek tesztet.Én ma már semmit nem merek biztosra mondani.Figyelj nekem háromhetet késett a menzeszem.Nagyon féltem attól hogy terhes vagyok, mert hirtelen híztam sokat elkezdtem eléggé sokat enni.Pedig nem szoktam.Mindentől hányingerem volt ...
Szóval szerintem a teszt a biztos, vagy menjen a bnőd nőgyógyászhoz és ő csak megnyomkodja a pocakját és eg mondja hogy terhes e, mert érzi hogy nyitott e a méhe vagy sem, vagy elküldi terhességi tesztre, és ingyen megcsinálják nektek
Ilyen korán nem jelentkeznek terhességi tünetek...4hetesen...ha késik a menzesze,másnap vegyetek egy 10es erősségű tesztet,amit utánavaló reggel végezzen el.Ha terhes,akkot halványan kikell mutatnia elméletileg.Ha azt mutatja hogy nincs baba,de a menzesz mégsem jön meg,akkor pár nap múlva újra egy teszt!
Egyébként baj lenne ha terhes?
Szia!
Már a "leggyagyibb" teszt is kimutatja a terhességet a reggeli első vizeletből a menstruációs ciklus elmaradásának első napján, mivel ekkor már 4 hetes terhes is lehet, és a hcg szint elég magas hozzá. De figyelem, csak a reggeli első vizeletből kimutatható biztosan. És a nagyon nagyon halvány csík is egyenértékű a teljesen erőssel. Szóval ha halványan pozitív, másnap másik teszt másik fajtával, és ha az is, akkor gratulálok a babához :)
Hát 9es, nekem mindhárom halványcsíkom bent alszik még a szobájában. :)
Nekem azt mondta a doki, hogy a ahalvány is pozitív, csak még korai terhesség, nincs annyi hcg a szervezetben.
Amúgy persze, lehet terhes a barátnőd, de nem biztos. Aki szexel, az lehet terhes. Védekezés mellett is.
Nálam is ilyen korán jelentkeztek a tünetek az első 2 gyermekemnél. Menzesz előtt 5 nappal az elsőnél nagyon szédültem és szúrt a petefészkem. Emlékszem pontosan, mert a nászutunkon történt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!