Mára nem várom a menzimet. Reggel még mindig 36,9 voltam. Tegnap reggel óta barnázgatok, de semmi egyéb. Mikor kell leesni a hőnek, ha megjön?
Szia!
Én soha az életemben nem barnáztam mensi előtt, csak mióta babatervezés folyik. Szóval szerintem is meg fog jönni, de ne legyen igazam.Én is mérem a hőmet, de az nem mérvadó, mert mások vagyunk. És szinte minden hónapban néhány tized fokkal másabb a magas és a kevés is. Ha késik akkor tesztelj, de ha megjön se csüggedj. Mert a jövő hét végén már peteérés közeli leszel. Szóval ismét van esély rá. Tudom ez nem vigasztal,de hidd el jön majd a baba. Én is már sok ilyen mélyponton túl vagyok. És most hétvégén megint pém lesz.Kitartás. És sok sikert
szia!
En ugyanigy vagyok!Ma nem kellene megjonnie.Az en hom is 37.1 volt reggel!!!!
Ha ma semmi sem lesz akkor holnap tesztelek!Nekem tegnap volt egy picike nyalkas barna a betetemen ma pedig ugyanugy de csak a papiron pisiles utan!!!!
szerintem ha ma nem jon meg a biztonsag kedveert varj vasarnap vagy hetfo reggelig es tesztelj!!!!
Szoritok!Remelem egyikunknek sem jon meg!!!
A 3. valaszolo vagyok!
A ho ha jol tudom menszi elott 12-24 oraval elotte esik le par tizeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!