Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma jött meg! Mikortol kezdhete...

Ma jött meg! Mikortol kezdhetek ovu tesztelni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
ha még nem csináltál ilyet, én végig vinném a hónapot először, mi sül ki belőle!
2013. jún. 6. 18:32
 2/6 sarah23 ***** válasza:
kb 1,2 hét attól függ hánynapos ciklusaid vanank
2013. jún. 6. 19:22
 3/6 A kérdező kommentje:
rendszertelen szóval nem nagyon tudom belőni..
2013. jún. 6. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most úgy csináltam,hogy rendeltem 25 db tesztet és az 5. naptól tesztelek,mert elvileg 5-6 napos a menstruációm.Most elkapom a peteérést az tuti! Szerintem így a legkönnyebb! A neten olcsón sokat lehet rendelni,ha most ,vagy holnap rendelsz,mire ideérnek a tesztek,pont elkezdheted használni!
2013. jún. 6. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha nekem 4 napos a 4. naptol teszteljek?
2013. jún. 7. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg végig akarod tesztelni a hónapot,akkor a 4-5. naptól én elkezdeném.Bár tudom én is ,hogy nem nagy az esély ilyen korai peteérésre,de én most akkor is így csinálom! :)
2013. jún. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!