Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti ez pozitívnak vagy negatívn...

Ti ez pozitívnak vagy negatívnak látjátok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 6. 11:21
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ez ugyan az a teszt. Csak egy másik kép. A mai az totál hómező! Elteszem emlékbe a nem babás pozitív tesztet.
2013. jún. 8. 10:01
 32/42 anonim ***** válasza:
46%
21es vagyok,nem tudom kinek nincs itt humor érzéke,de nyugodtan írjon,hogy hányas az aki lepontozta a válaszomat!
2013. jún. 8. 13:39
 33/42 anonim ***** válasza:
Nyugi, itt mindenkit kepontoznak....a minden lében egy kanál, semmit sem tudó, okoskodó nőknek van általában 90%...de csak azért, mert azt válaszolják amit hallani akarnak...paff
2013. jún. 8. 15:58
 34/42 A kérdező kommentje:
Ha rám gondoltok én nem pontoztam le senkit, azt sem tudom mi az a lepontozás. 21-es én visszaolvastam a hozzászólásodat és értettem miről beszélsz és még lehet h.igazad is volt talán 3csík lett volna a pozitív mert hát azóta mind negatív 1csíkos. Én értettem ne húzd fel magad ha a százalék kevesebb lesz az a lepontozás? Mert én is egyszer azt vettem észre h.a75%-os válaszaim után már csak 68% volt.
2013. jún. 9. 05:42
 35/42 anonim ***** válasza:
Nem,én nem rád gondoltam és szerintem az utolsó sem.Mindegy,nem is lényeg,csak viccelni próbáltam kicsit,mert én pozitívnak láttam a tesztedet.láttam rajt a második csíkot,ezért írtam,hogy ha három csíknak kéne rajt lenni,akkor ezen csak kettő van,de mindegy,lehet,csak én értettem a viccemet :D
2013. jún. 9. 12:21
 36/42 A kérdező kommentje:
Én is értettem. ;-) és legalább nem érzem most magam annyira hülyének mert más is látta, de mind hiába. Mert ugyan meg nem jött még mindig de bár megjönne és nem vetne szét az ideg h.még bizakodok de gőzöm nincs mitől pisiltem az nap 2pozit és egy halvány pozit ha most mind csontra negatív? Bár már megkaptam h.elvetéltem és most azért késik. No majd meglátjuk!
2013. jún. 9. 13:21
 37/42 anonim ***** válasza:

Én is erre gondoltam, hogy elindult valami valószínűleg, csak nem lett belőle sajnos semmi. Amúgy azok a pozi tesztek egyfajtájúak, vagy mindegyik különbözik? Ha különbözőek akkor tuti hogy baba volt a dologban...

Hány negatív teszted van és azok is különbözőek amúgy?

Én nagyon szeretném ha a negatívak tévednének és gratulálhatnánk Neked! Megy a drukk azért... hátha csoda történik :)

2013. jún. 9. 13:24
 38/42 A kérdező kommentje:
Jól mondod maga lenne a csoda. És nem is tegnap hanem pénteken lett volna esedékes h.megjöjjön. Igen csütörtökön a medi lab a valentin egyértelműen pozitív lett és vmi gagyi 300ftos mono nem tom milyen teszt is halvány pozi lett. Aztánt péntek reggel a romed negatív és tegnap xepil is negatív. Ma már nem pisiltem le egyet se mert ez már nem lesz pozitív. Remélem a napokban megjön mert én ezt a feszkót már nem bírom soká. Majd írom meg h.mi lett. Pár napot várok aztán elcsúszok a profhoz h.mi a véleménye ezekről a dolgokról aztán hátha okosabb leszek.
2013. jún. 9. 15:51
 39/42 anonim ***** válasza:
49%

Szia megjött végül?Itt mindenki gyereket akar nyilván azért vagyunk itt,együtt örülünk,csak nem kell beképzelni rá 2 vonalat.Aki meg megírta hogy szerinte negatív azt meg elkülditek szemészetre.Hát szép. :) nem bántásból írtam,és ennek ellenére remélem hamarosan sikerül nektek is!

üdv, egy három gyerekes 14hkm :)

2013. jún. 24. 16:53
 40/42 anonim ***** válasza:
39-es az a kép amit a kérdező belinkelt, igen is két csíkos, csak a vak nem látja hogy két csík van rajta.... az meg már egy másik dolog hogy van-e baba vagy nincs.
2013. jún. 25. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!