11/42 A kérdező kommentje:
Ez reggeli elsőből ilyen Medi-Lab. Viszont napközben a lily negatív ha nagyon szugerálom talán van vmi halvány csík rajta. izgulok nagyon 20 hónapja próbálkozunk. Ha most megjön nagyon csalódott leszek.
2013. jún. 6. 12:00
12/42 anonim válasza:
szerintem pozi! külön grat, végre valaki normálisan le tudta fotózni a tesztjét:)
14/42 anonim válasza:
Én látom... :) Gratulálok Anyuka!! :) Jó egészséget nektek!
15/42 A kérdező kommentje:
Csináltam még egyet az valentin azon is kijött a 2.csík halványan. :-) még nem kiabálom el. De köszi a gratulációt!
2013. jún. 6. 12:22
16/42 anonim válasza:
Én is reggel teszteltem ugyan ilyet x-epil-el. Teljesen ugyan ez van nálam is. Nem tudom eldönteni, hogy mi van ilyenkor, ha kapásból ránézek negatívnak látom, de kicsit erősebb fénynél, mintha ott lenne a csík. Remélem nem csak beképzelem :-) Én már nem várom/vártam :-)
20/42 anonim válasza:
Aki nem pozitívnak látja, gyorsan kapjon magára valamit és irány a szemészet! Vagy csak egyszerűen gonoszkodó kommentek. Ez pozitív kérdező:))
Főleg 13. Dpo?:)
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!