Ennek a hónapnak is lőttek? Betegen teherbeesés?
Igen, teherbe tudnál esni.
Ilyenkor, és még kb 5 napig napig a babóca, ha megfogan, csak őssejtekből áll, amikről tudjuk, hogy bármivé át tudnak alakulni, és bármit pótolni tudnak. Tehát ha ilyenkor éri valami káros hatás a babát, akkor az őssejtek vagy teljesen ki tudják védeni és pótolni tudják a károsodott vagy elhalt sejteket, vagy pedig meg sem marad a baba. Ezt nevezik mindent vagy semmit effektusnak.
Ugyanakkor jól sejted, betegen kisebb az esélye annak, hogy teherbe tudj esni.
Pont 2 éve, egy hasonló állapotban lettem terhes, a kisfiammal itthon voltunk, mert beteg volt, én is náthásan.
A 15 hós babucim most alszik a másik szobában.
A fogantatás okt. 10 körül volt. :)
Egy cipőben járunk.
Nekem is 8-án volt pém.
Vesehomokkal kellett bemennem a kórházba szerdán.Csináltak hasi uh-t,röntgent--ami árt a babának--,vért vettek,vizeletet,infúsiót kaotam 4 üveggel,amiben gyógyszerek voltak:(
8-ára szépen megfáztam,köhögök,fáj a fülem,csurog az orrom,párom is addigra elkapta tőlem.
Szóval ha ebből összejön a baba,nagyon csodálkoznék...
Nekem 29naposak a cikusaim,22-re NEM várom.
A hőm felment,de lehet hogy csak a betegség miatt:(
Csatolom a görbémet,--igaz 1-ére tette a ciklus.hu de tuti nem akkor volt,mert ovuteszteltem,meg nődokinál is voltam uh-n--.
Neked milyen a görbéd?Mikorra nem várod?
11:01-es vagyok!
Hát nekem szépen sik le a hőm!
Nekem is akkor pém,22-re nem várom.Sajnos pé előtt 2 nappal hasi röntgenem volt,talán ez cseszett be.Ami még itt van:Én nem kaptam szurit,de 6-án kaptam infúsiót amibe voltak gyógyszerek is.8-ára megfáztam,akkor volt pém.9-én lettem 32 éves,és elkezdett csurogni az orrom:(((NA EBBŐL ÖSSZEHOZNI EGY GYEREKET???Ha mégis sikerülne,jó erős gyerek lesz belőle:)
Itt a görbém,ami mutatja hogy volt pém,de most esik is szépen le..:(
A röntgen mennyiben befolyásolja a teherbe esést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!