Mit tanácsoltok? Mit tennétek a helyemben? A párom még nem akar babát! Részletek lent!
A párom még fél évig nem akar babát,úgy néz ki addigra rendeződik a lakásviszonyunk.
Óvszerrel védekezünk,de sajnos allergiás vagyok az óvszerre vagy valami összetevőjére!
Voltam dokinál,most kezelt ki,kúp,kenőcs,gyógyszer.
A párom továbbra is védekezni akar,elmondtam neki a doki tanácsát,hogy már 36.éves vagyok,hogy nem leszek fiatalabb,és sajnos nem vagyok egészséges,az érveket hogy lehet elsőre,hogy lehet fél év múlva,hogy lehet egy év múlva,de az is lehet hogy sosem lehetek terhes!
Sajnos a munkahelyem is elég stresszes,éjjel-nappali műszakban dolgozom és nem rendszeresen vagyunk együtt a párommal.
A doki azt tanácsolta,hogy hajrá vágjunk bele!
Lehet úgy van vele,most már mindegy.Az én érveim,érzéseim nem számítanak.
A dokimmal megbeszéltük,én semmilyen vizsgálatra,semmilyen kezelésre nem megyek.
Egyszer évekkel ezelőtt már ezt eljátszottam,az akkori párom állítólag akart gyereket,én megtettem mindent,orvostól orvosig mentem,műtét,Debrecenben kivizsgálás,kezelések,Őneki csak egy nyamvatt sperma vizsgálatra kellett volna elmenni-e,de azt sem tette meg!
A dokim akkor azt mondta egy férfi sem érdekli meg,hogy megalázzam vagy tönkre tegyem magam miatta!
Kb. fél év múlva szétmentünk,mert a fejemhez vágta hogy nem tudtam neki gyereket szülni!
Ez van,a párom megérdemelné,hogy szüljek neki,hisz felvállalt két kamasszal,neki még nincs gyermeke.
Igazság az hogy félek,hogy ez a kapcsolat is így végződik!
36 éves vagy, ne haragudj, de kezdesz bekattani a nagy gyerekvágyadban. Akkor használjatok pharmatexet és a peteérésed környékén meg ne legyetek együtt, ha már ennyire nem bírod az óvszert. Az a fél év ide, vagy oda már tök mindegy.
Igaza van a párodnak, várd ki a lakást. És akkor ha most teherbe esel, akkor fél év múlva hatalmas hassal akarsz költözni, felújítani? Port meg festékszagot szívni?
A doki ne tanácsolja, hogy vágjatok bele, max. akkor, ha ő csinál neked gyereket. Ezt nem a dokid dönti el, hanem te ÉS a párod.
Amúgy meg, ha attól félsz, hogy szétmentek, akkor meg főleg miért akarod már mielőbb megcsináltatni azt a gyereket? Abban a fél évben, ami még a saját lakásig van, akkor tartsd nyitva a szemed, hogy van-e ennek értelme, tényleg csak a lakás-e a kifogása, aztán vagy ott hagyod, vagy gyereket csináltok, de mindenképpen jobb, mint jaj hát nem használhatunk óvszert indokkal gyereket csinálni. Mert kb. abból indul az egész, nem abból, hogy eldöntöttétek, hogy na gyereket akartok, hanem te elvileg nem bírod az óvszert és akkor már miért ne lehetne gyereket csinálni...
Az biztos,hogy többet nem teszem fel ezt és hasonló kérdéseket!
Úgy veszem észre itt mindenki a páromnak ad igazat,csak az én érzéseimmel nem törődik senki!
Ez van,én nem kioktatást kértem hanem hasonló helyzetben lévők véleményét!
Persze könnyű annak akit szeretnek annyira,hogy bevállalják a közös babát és nem csak önző módon a saját véleményük számít!
A saját érdekedben gondolkodj el azon, hogy miért nem adunk neked igazat! Még egyszer leírom, hátha megérted! A gyerekvállaláshoz 2 ember kell! Ha nem veszed figyelembe, amit a párod akar, úgy számolj azzal, hogy egyedül maradsz a gyerekeddel!
Ha ennyire szeretnél gyereked, de a párod nem akar, akkor keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!