Tojásfehérjés folyás, de negatív LH teszt?
Figyelt kérdés
14.napon vagyok. Ilyenkor már pozitív szokott lenni a tesztem. Most van nyákos folyásom, de az LH teszt még mindig full negatív, hómező. Ilyen nem nagyon szokott lenni, halvány vonal mindig van. Létezik olyan, hogy egyszer csak ott lesz a második vonal erősen és most nem erősödik folyamatosan. Most váltottam tesztet egyébként. Most vaterás Egens. Másnak is volt már így?2013. jún. 5. 20:40
1/6 anonim válasza:
Testedre figyelj ne a tesztre. Nem minden teszt válik be mindenkinek. Nekem pl. egész hónapban 2 csíkosak voltak az LH tesztjeim. Mensi napján, előtte és közben is.
2/6 anonim válasza:
Az lh teszten akkor is lehet második csík (csak nem ugyanolyan erős mind a kettő), a szervezetben mindig van LH hormon. Ha full pozitív mindig az már bajt jelent.
Én meg azt mondom a tesztnek higyjél. Én annak hittem. Az orvosom azt mondta nem lehet legalább fél évig gyerekem, ne is védekezzünk. Előtte nap volt pozi az ovu tesztem mikor a dokinál voltam uh-n, mondtam a dokinak is, de ő csak legyintett, hogy ne higyjek neki. Két hét múlva pozitív lett a HCG is. :)
3/6 anonim válasza:
1 vagyok: Hát baj vagy sem, második hónapban terhes lettem. Nekem se sötétebb se halványabb nem lett a tesztem, mindig tök ugyan olyanok voltak.
4/6 anonim válasza:
Biztos, hogy lh teszt, nem cserélték össze véletlenül?
Mert ciklus közepén elég ritka a hőmezős lh teszt, egy halvány második vonalnak azért kéne lennie, ami erősödik, és legalább tudod, hogy lesz vmikor ovud, csak most később.
5/6 anonim válasza:
A tojásfehérje nyák nekem pl simán eltart egy hétig. De ovu tesztem persze csak egy, max két napig van. Szóval nem csak azon a napon van nyák, amikor az ovu. Előtte, sőt utána is pár napig.
6/6 A kérdező kommentje:
Ma lett először 2.csík rajta, de még halványabb, de azért egyértelmű és erős 2.csík. És ma kezdett el szurkálódni is a petefészkem környékén, szóval sztem holnapra lesz ez pozitív. Pont amikorra behúzta a ciklus.hu. Érdekes, mert nekem eddig soha nem esett egybe, mindig hamarabb volt. Valamiért most késik a dolog. De megnyugodtam, hogy lesz! :-) Attól féltem, hogy ez esélytelen hónap lesz, hogy nincs peteérésem.
2013. jún. 6. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!